Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luks 78

czy lubicie

Polecane posty

Gość luks 78

dziewczyny czy lubicie patrzeć jak facet się onanizuje ? co o tym myśłicie ?

Gość luks 78
i od razu drugie pytanko: jak reagujecie gdy facet rzuca się na trawnik i z zapałem pożera psie kupy?

Gość luks 78
ten z 9.50 to jakiś poje.....y podszyw

Gość luks 78
to może trzecie pytanie czy kukurydza konserwowa nadaje sie do wykonania przedstosunkowej lewatywy???

Gość luks78
W całkowitym poczuciu złączenia duchowego z bogiem Wisznu i jego penisem astralnym, owijam swoje kończyny dolne strzępami prześcieradeł wyrzuconych z oddziału zakaźnego leprozorium w Kinszasie i skacząc jak ugryziony w odbyt Rumcajs, zbliżam się stopniowo do przytulnej drogerii na przedmieściach Wąbrzeźna, w której na umowę o dzieło pracuje w charakterze subiekta moje lewe jajo. Ps. Przy okazji czwarte pytanie: jak oceniłybyście faceta który potrafi włożyć swoje jądra do odbytu?

Gość luks 78
skoro padło czwarte to zadam i piąte: Czy palce z gumowych rękawiczek zakupionych w castoramie sprawdzą się jako zezerwatywy?

Gość luks 78
patrzeć jak wasz facet próbuje nasrać do butelki po piwie?

Gość luks78
widzę dziewczyny, że wciąż zastanawiacie się nad odpowiedziami spoko, ja jestem cierpliwy niemniej zadam kolejne, szóste już, pytanie: czy szybkie klepanie krocza żółtą, gumową kaczuszką może doprowadzić faceta do orgazmu?

Gość luks 78
no i siódme: czy lubicie jak wasz facet zjada swoje własne przepyszne nasienie, po całkowitym strzepaniu konia?

Gość luks 78
zdałem sobie sprawę że siódme juz pytanie drąży moją ciekawośc poznawczą: Zastanawiam się nad przeszczepem mojego fiucika na czoło gdyz jestem zafascynowany życiem dzięciołów i chciałbym wykonywać ruchy frykcyjne dokładnie tak jak one. Związałybyście się zatem z takim facetem co solidnie dziobie w krocze?

Gość Iuks78
że chciałbym zadać kolejne pytanie: czy nie zrobiłbym krzywdy żadnemu chłopakowi moim penisem? ma on aż 8 cm we wzwodzie i obawiam się, że mógłbym któregoś rozpłatac na pół takim olbrzymem :-o

Gość luks 78
że akiś pojebany podszywacz pomylił się jak zarezerwował login. ale dodam też ósme: czy lubicie patrzeć na to jak facet ubiera wasze rajstopy i robi w nie kupę rozsmarowując ją dokładnie po swoich owłosionych nogach w rajstopach swe czekoladowe masy kałowe?

Gość luks 78
zastrzyk adrenaliny spowodowany widokiem jak wasz facet wbija sobie w jądra gwoździe stalowe?

Gość luks 78
zapytam jeszcze o jedno: syn Dedala??? brakuje mi do krzyżówki:(

Gość luks 78
no odwagi dziewczyny... śmiało odpowiadajcie! a lubicie jak wasz facet daje dupy zapchlonym psom przygarniętym z ulicy?

Gość luks 78
jak facet nie myje się przez tydzień a potem zmusza was do olizania swojego kutasa? ja lubię jeszcze sobie walić w międzyczasie, raz nawet udało mi się nie umyć przez miesiąc , ale że nie miałem komu podsunąć mojego 8 cm fiutka.... to zbierałem z niego mastkę ręką i oblizywałem ją ze smakiem z palców.

Gość aaaaaaaaaaaaa111111111
żal.pl !!!!!!!!!!!!!

Gość Iuks78
aha, wiecie co? jeszcze mi się przypomniało... jak kulturalnie powiedzieć koledze, że to nie jego rejon i żeby poszedł żebrać gdzie indziej?