Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem dojrzała

Pomocy!! proszę o rady w sprawie minety!!

Polecane posty

to trafiłas w 10 że taki młody i tak się stara Ja nie miałam takiego szczęscia żeby młodszy mnie zaspokoił albo jak go dotknęłam to mu już leciało,albo szybko konczył zanim mnie rozgrzał szybko "podrapal" i już wchodził

Gość całkiem dojrzała
Na ogół trafiam na takich co myslą o kobiecie żeby jej było dobrze. Od roku jestem po rozwodzie i kilku ich było :P Najbardziej lubię mieć orgazm własnie jak facet to robi językiem - a właśnie ta jedna rzecz mu nie wychodzi - co zapech!

Moj Misiu jest starszy o 9 lat i naprawde jest rewelacyjny Mam bardzo erogenne sutki i zaden młodszy nie potrafił tak robić zeby albo nie gryść albo ugniatac tak jak ciasto na babkę drożdzową.:)

jak musisz językiem to koniecznie mu powiedz a najlepiej podczas gry wstepnej jak ma robic.Zawsze takie szczegóły najlepiej wychodzą podczas.Chyba że on zacznie rozmowę przed cała akcją , ale jak wiem to taki młodzieniec mysli tylko gdzie włożyć.

a co myślisz o poz. 6/9 ????Ja własnie miałam w tej poz orgazm ale tylko dwa razy i nie wiem dlaczego tylko dwa ale mogło to być spowodowane że byłam bardo napalona bo miałam dłuższą przerwe

całkiem dojrzała pomin pech a reszte wez za dobra monete jejku co ja bym chcial eby ma tak chciala:):)

minetka jes tylko dla tych kobiec co czuja ze to jest wspaniale malo ktora to lubi z stalym facetem

całkiem dojrzała mnie to wychodzi mozemy sprawdzic serio:):)

całkiem dojrzała mozemy to wspolnie dokonac na dlugie okresy wspolne czekam...

Gość całkiem dojrzała
6/9 jeszcze z nim nie robiłam ale nie przepadam wole osobno O sexie duzo gadalismy zanim zaczęlismy to robić oboje jestesmy doświadczeni - nie myslałam że taka porażka w tej minecie wyjdzie :O:O

Gość całkiem dojrzała
Tomm ja zawsze to robię ze stałym partnerem. Może nie za każdym razem ale często. No i ja facetowi też - sex oralny to podstawa dobrego sexu dla mnie

Gość zawiedziona1234
Ciesz się że w ogóle twój facet to robi.Ja nie miałam tego już ponad rok mój nawet nie próbuje widocznie nie lubi a ja bym chciała nawet nieudolnie :(

nie bardzo rozumię ciebie dlaczego ci nie odpowiada 6/9 Przecież jak chcesz korzystac z tej przyjemności to niech on też ma coś z tego.Czy on nie wykazywał zainteresowania ta pozycją?

Gość całkiem dojrzała
hihihi fajnie to okresliłaś - gdzie włożyć? Własnie nie! On naprawdę chce bardzo żebym była zadowolona i zawsze twierdził że ważniejsze jest aby kobieta była zadowolona a on potem na końcu. Ostatnio był tak napalony że owszem szybko sam doszedł ale od razu to robiliśmy dalej i starał się mnie zaspokoić. Rezultat był taki że w ciągu 2 godzin on miał 3 orgazmy a ja 1 i to sama sobie pomogłam. Choc bardzo się starał

Gość całkiem dojrzała
Dopiero 4 razy mieliśmy sex, na pewno tak spróbujemy. Ja wolę osobno bo wtedy mogę sie skupić bardziej na doznaniach i na tym co robię. Tym jak ja go pieszczę oralnie jest zachwycony !!!!

no tak to jest z młodszym ....ze miał 3x orgazm Moj tylko może mieć raz a potem już ma miekkiego i trudno mu postawić....

no tak zapomniałam że dopiero miałas z nim 4 x Jak wyczuwam z twoich opisów to lepiej nie mogłaś trafić tylko ci pogratulować takiego kochanka :)

Gość całkiem dojrzała
Naprawdę?? To może faktycznie mam za duże wymagania i wszystko bym chciała od razu. Pewnie to przez tych 2 ostatnich super kochanków. Tą jedną sprawę ;podszkoli i będzie super.

Gość całkiem dojrzała
Dobrze że w ogóle chce to robić i bardzo lubi - to juz połowa sukcesu.

Gość Maciejowyy
normalnie powiedz mu jak lubisz:mocniej czy lzęj w którym miejscu szybko czy wolno normalnie wprost