KRóLOWA JEST TYLKO JEDNA- JA 0 Napisano Sierpień 27, 2008 podwładnych, jesli macie jakies pytania , watpliwosci proszę zadawac tylko po koleji bez zbednych krzyków i przepychanek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość superSUCZ Napisano Sierpień 27, 2008 ssij! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka483 0 Napisano Sierpień 27, 2008 hahah ty jestes królową pfff:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRóLOWA JEST TYLKO JEDNA- JA 0 Napisano Sierpień 27, 2008 uwazajcie ze słownictwem tempe huje , inaczej czeka was hłosta!!! i w najgorszym wypadku gilotyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 27, 2008 mam pytanie królowo : kiedy wreszcie wyniesiesz sie z kafeterii ? równie dobrze możesz podac przybliżony termin, który mnie usatysfakcjonuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRóLOWA JEST TYLKO JEDNA- JA 0 Napisano Sierpień 27, 2008 na razie nie mam w planach zostane tu na zawsze kochana a ty bedziesz mi sluzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRóLOWA JEST TYLKO JEDNA- JA 0 Napisano Sierpień 27, 2008 slucham? ma ktos jeszce jakies pytania? moi dordzy jak tak to pytac szybko bo zaraz ide na wytrworny obiad , draż przygotował mi kaczkę ze sliwakmi pychota jak zostaną resztki podziele sie z waami, ale pamiketajcie najpierw PSY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsgfdsg Napisano Sierpień 27, 2008 to jka draz przygotowal obiad to zycze smaczniusiej spermy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paź Napisano Sierpień 27, 2008 jestem paziem na ty dworze i przyznam sie ze rucham królową kiedy tylko mam ochote heheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach