Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZYRAFFA12

????????CO ILE DNI MOŻNA SIĘ SEXIĆ ABY ZASKOCZYĆ???

Polecane posty

Gość ZYRAFFA12

Prosze o info ,bo słyszałam że sperma ponoć powoduje poronienie ? i czy jak kocham się w dniu owulacji to po tem już basta do czasu aż dostanę @ czy po owulacji mogę jeszcze próbować i to niezaszkodzi jesli ewentualnie bym saskoczyła ? Jestem laikiem i to moje pierwsze staranka wiec sorki za głupie pytania dla was ale dla mnie to BARDZO WAŻNE :)

Gość co 2 dni między tak 8 a 17dc

Gość ZYRAFFA12
A jak ja mam okres co 30 dni to mniej więcej owulacja umnie przypada na 16 dzień . To po niej jeszcze moge czy już nie ??bo moze to zaszkodzic ewentualnej ciazy ??

Gość ZYRAFFA12
?????????????????????????????????????????????halo plis podpowiedzcie

Gość majamaja
"sexić", "zaskoczyć"... Jesteś pewna że jesteś gotowa na dziecko?

Gość ZYRAFFA12
TAK JESTEM PEWNA!!!!!!!!!!!!!!

kochana jak już zajdziesz w ciążę to sperm na pewno nie wywoła poronienia! w spermie są substancje przyczyniające się do rozwierania się szyjki macicy i to może prowadzić do porodu, ale na pewno nie w pierwszych tygodniach ciąży, tylko do porodu później w jej końcówce. także kochaj sie i nie myśl o tym. jeżeli sperma wywoływałaby poronienia to seks byłby najlepszym środkiem antykoncepcyjnym świata :P ja kocham się przez całą dotychczasową ciążę i jakoś nic się nie dzieje. żeby nie było zdaję sobie sprawę że w pewnych przypadkach seks nie jest wskazany, a nawet jest zabroniony, ale to nie na początku ciąży, kiedy tak naprawdę nie jest się jeszcze pewnym jej istanienia.

oczywiście sperma, a nie sperm. :) podobno najlepiej jest sie kochać co 2 dni w okresie płodnym, ale ja np zaszłam w ciążę podczas miesiączki więc tak naprawdę polecam spontaniczny seks, zawsze wtedy kiedy jest na niego ochota, bez liczenia dni płodnych i niepłodnych :)

Gość zyraffa12
DZIĘKUJĘ Ci KOCHANA ZA WYCZERPUJACA I ZADAWALAJACA MNIE W 100% WYPOWIEDZ 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 W takim razie UPRAWIAM DZIKI SEX I MAM NADZIEJEZE ZASKOCZĘ :)