Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamalutkawystrazon

moj ojciec będzie miał dziecko z drugą żoną!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Jestem załamana,mój ojciec powtórnie się ożenił po rozwodzie z moją matką z dziewczyną która ma 21 lat i oni będą teraz mieć dziecko.Dodam,że moj ojciec ma 46 lat a ja 25 lat.Jak to jest możliwe,że chce jeszcze raz to wszystko przeżywać na stare lata,pieluchy itp.I jeszcze cały czas mówi jaki jest szczęśliwy,że znów będzie ojcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale po co mu na stare lata znów dziecko?????????????????Przecież ma juz mnie!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja mowie wam mowie wam
jemu niepotrzebne dzicko- sama napisalas, ze juz przez to przechodzil. To ta jego nowa mloda zonka pewnie ma wscieklizne macicy, a ze podstrzaly pan zakochal sie na zaboj, to pragnie uszczesliwic swa wybranke!! A Ty sie ciesz! Bedziesz miec rodzenstwo :D przyrodnie bo przyrodnie ale zawsze :D:D

Gość grafitka
A czy Twoj ojciec nie nazywa sie Cezary P.?:D A jesli to nie prowokacja, to baaaaaaaaardzo wspolczuje. Brzydze sie takimi facetami. Jak mozna ozenic sie z kobieta mlodsza od wlasnej corki?bleeeee

Przyżekłam sobie że juz nigdy nie przekłuję gumki ojcu które trzyma w pawlaczu, bo robiłam to ze złości że rozwiódł się z mamą

To nie prowokacja,powiedział,że bardzo kocha swoją żonke i chce mieć z nią dziecko.Powiedział,że jest taki szczęśliwy jak nigdy!

Dlaczego mój ojciec tak oszalał????????? Przecież już nie jest młody:(

Gość a ja mowie wam mowie wam
wiesz dlaczego? -łeb siwieje- dupa szaleje! - dlatego

Gość fdgbdgfbd
A to że na \"stare lata\" to powiedzenie twojej matki? Jeśli tak to już chyba wiesz dlaczego się na nią wypiął. A może ty też uważasz że po czterdziestce to już tylko wnuki niańczyć można i na śmierć czekać? Młoda jesteś a mentalność masz starego babiszona. Współczuję.

Gość grafitka
Jeśli tak to już chyba wiesz dlaczego się na nią wypiął. A może ty też uważasz że po czterdziestce to już tylko wnuki niańczyć można i na śmierć czekać? Młoda jesteś a mentalność masz starego babiszona. Współczuję. Wez sie kobieto nie osmieszaj. Dla ciebie to normalne, ze 46letni facet zeni sie z kobieta mlodsza od jego corki?:O Zenada

Gość osa bach
starzy faceci w ten sposób się dowartościowują dla nich zrobienie dzieciaka jest sukcesem, chcą być tacy jak chłopaki 25 letnie

powiedział,że teraz znów przy dziecku będzie się czuł młody

Gość no i co z tego że będzie miał
Mój też i dobrze :) Szkoda tylko, że ja jeszcze muszę z tą jędzą moją matką wytrzymywać :-O

no nie wiem, czy ktorakolwiek z was (tych co krytykują postawe autorki) bylaby zadowolona ze w wielu 25 lat ma urodzic sie im jeszcze rodzenstwo? i to ze związku ojca z jakąś siksą :O

Gość grafitka
to juz nawet nie chodzi o to, ze zrobil dzieciaka, tylko o to z kim. Juz widze, jak te co ja krytykuja z radoscia opowiadaja znajomym jak to ich tatus ozenil sie z kobieta mlodsza od nich samych i bedzie mial dziecko:D NIestety twoj ojciec probuje zatrzymac mlodosc i dowartosciowac sie, ale niedlugo zobaczy co z tego wyniknie. 21latka szybko sie znudzi starym prykiem(tak, dla 21latki 46letni facet jako partner zyciowy to stary pryk) i zostanie sam z alimentami do placenia. A ty po prostu olej ojca, nie masz innego wyjscia.

Gość fdgbdgfbd
"Dla ciebie to normalne, ze 46letni facet zeni sie z kobieta mlodsza od jego corki?" Dla mnie to normalne że człowiek w tym wieku nie jest "stary", może czuć się młodo i nie mówić jak tetryk, czy jak ociężała umysłowo plotkara o "starych latach". A jeśli przy żonie czuł się źle, bo pierdoliła bzdury jak teraz córka, to odszedł.

Autorko! Nie przesadzasz? Domyślam się, że jesteś przykładem egoistki-jedynaczki, ale to już lekka przesada. Na co liczysz? Ojciec jest z inna kobietą, która jako młoda osoba ma zrezygnować z dzieci z Twoim ojcem, bo Ty uważasz, że to nie przystoi starszemu facetowi. Odszedł do innej rodziny i to dramat dla Ciebie. Rozumiem to. Nie każ jednak tamtej rodzinie rezygnować z normalnego życia, dzieci i tp. Może jeszcze seksu zechcesz im zabronić? Oj, panno, przemyśl sprawę jeszcze raz. Nie masz racji, niestety. Takie życie. Pozdrawiam

Gość grafitka
Widze, ze dla ciebie sa tylko 2 alternatywy: czuc sie jak stary pryk albo zarywac do 20latek:O NIe wiesz nic o jej matce, wiec odpusc sobie takie tekstym bo tylko obnazasz swoj prymitywizm🖐️

Gość grafitka
Nastepny sie znalazl. W czym nie ma racji? W tym, ze sie oburza, ze ojciec znalazl sobie kobiete mlodsza od jej corki??? To jest chore i znajdz mi osobe, ktora powie, ze jest inaczej. Ale w realu, nie w internecie, gdzie mozna sobie anonimowo wyglaszac opinie.

Gość grafitka
*2 rozwiazania. Lepiej ci?

Gość hahahhaa
po pierwsze to jest jakas patologia zona mlodsza od corki.... po drugie najlepiej zostaw ich w spokoju niech sobie zrobia to dziecko Twoj ojciec poczuje ze juz mu mlodosc minela i nie ma sily i sie rozstana....wiec wrzuc na luz i tylko sie z tego smiej...

Gość fdgbdgfbd
Grafitka, to ty się przyczepiłaś do jednego. (I fakt, piszże poprawniej bo mało poważnie twoje wpisy wyglądają). Autorka pisze "dlaczego ojciec oszalał (...) przecież nie jest młody", "po co mu na "stare lata" dziecko". I ja się do tego odnoszę. A ty sobie pisz o czym chcesz.