Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karcianka

Zdrowy start

Polecane posty

Gość karcianka

Słuchajcie drogie mamy, dzisiaj w magazynie Pani zobaczyłam reklamę gerbera i tam było napisane coś o jakimś zdrowym starcie w przyszłość, czy ktoś może coś na ten temat słyszał? Co to za akcja? Ja jestem mamą 5 miesięcznej Olci, więc ona jeszcze nie zna żadnego smaku poza moim mlekiem, ale przyznaję, ze mnie ta reklama trochę zaintrygowała, bo domyślam się, że chodzi o żywienie dzieci.

Gość niniusia33
Tez sie tym interesowalam.To specjalny program w którym dowiesz sie o tym jak prawidlowo zaczac dbac o racjonalne i zdrowe zywienie naszych najmlodszych.Znajdziesz go na stronie www.gerber.pl -specjalna zakladka.

Gość ta dowiecie się
jak nabijać kieszeń gerberowi :)

Gość neklana
Ja czytałam sporo o tej akcji i oglądałam też taki program na tvnstyle i to rzeczywiscie chodzi o żywienie dzieci, ale nie powiedziałabym, że głównym celem jest nabijanie kasy gerberowi. Dużo tam mądrych porad nt. żywienia dzieci, jak to co im dajemy do jedzenia wyrabia w nich nawyki żywieniowe na przyszłość. Ja żałuję, że nie było czegoś takiego, jak mój synek był jeszcze całkiem malutki (teraz ma 16 m-cy), bo na pewno byłoby mi znacznie łatwiej jak zaczynałam mu wprowadzać stałe pokarmy.

Gość kaja-ja
Ja na stronie jeszcze nie byłam, ale program na TVNStyle widziałam. Całkiem fajne przepisy