Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gesssssss

jaki jest procent tego ze on kogos ma?

Polecane posty

Gość gesssssss

jaki jest procent tego ze on mnie zdradza? ..pracuje do pozna bo maja przeprowadze bior,komputerow,idzie wypacykowany do pracy,przychodzi zmeczony,dzwoni do mnie 1,2 razy w dniu,jest jakis nieobecny,czuje ze mnie zbywa,mily tez jest,mowi mi czesto ze mnie kocha,lazi za mna i mnie maca,rzuca sie czasem a lazience,przy filmie,lozku przed spaniem,czasem krytykuje z byle powodu,zdarza sie ze nie ma ochoty ze mna rozmawiac,na pytanie czy nie ma czasami innej baby odpowiada ze nie ma i nigdy nie bedzie mial....... czy istnieje mozliwosc ze mnie zdradza?skleccie to wszystko do kupy i pomyslcie prosze jaki jest procent tego ze kogos tam ma?bo jakos mi spokoju on nie daje

Gość pecyniaro smierdzisz
idz kurwa nagotuj kaszanki pojebko :o facet zapierdala jak wol a ty sobie w glowie ukladasz jakies teorie spoiskowe :o zycze ci, by ciebie naprawde zdradzil, z fajna suczka, i odszedl od ciebie🖐️

Gość Rafaello rocznik 1987
lubię lizać kutasa mojego ojca :)

Gość gesssssss
znudzilam mu sie??? jestesmy malzenstwem,troche smutne by to bylo gdybym sie mu znudzila :(

Gość wqerwq
a moze zwyczajnie jest zmeczony

Gość gesssssss
ostatnio pracuje po 12 godzin,ale czuje ze cos jest nie tak,bylismy niedawno na urlopie, tam tez byl inny,jakby nieobecny, bylo pelno ludzi,rodzina,dlatego penie mu si ezdawalo ze nie zauwaze ze go nie ma , chodzil czesto spac,czesto siedzial i nic nie mowil, a zaraz po urlopie jakis power w niego wstapil, wloski na zel, prysznic,perfum,i w droge, juz 3 dzien po 12 godzin pracuje, wiem ze jest w biurze bo stamtad dzwoni do mnie , a pracuje z chlopakami,takze nie ma mozliwosci z babka urzedowac,mysle tylko ze moze przez internet,albo naprwde mu sie znudzilam, albo cos bardzo mu sie we mnie nie podoba...

Gość Rafaello rocznik 1987
Kręcę babajagi z nosa mojej mamy i je jem ze smakiem:classic_cool:

Gość wqerwq
to zrob sie dla niego tak samo tajemnicza jak on dla cebie

Gość gesssssss
wqerwq myslisz ze to cos zmieni?

Gość wqerwq
albo zrob mu niespodzianke i odwiedz go z kolacją w biurze, to zobaczysz

Gość gesssssss
rafaello,wzbudzasz we mnie wiekszy stres!a moze poprostu chce zeby koledzy mysleli ze bylo mu dobrze na urlopie a nie mial powera na urlopie bo niekoniecznie bylo mu rozrywkowo z babkami,ciotkami i teciami...

Gość Rafaello rocznik 1987 to gej
:o

Gość gesssssss
nie ma mozliwosci zeby kogos mial w biurze bo znam jego wspolpracownikow,sa to tylko faceci, a jesli nawet go zaskocze to jesli z kim na necie flirtuje i tak nie przylapie,moze jakies inne metody, podchwytliwe pytania???czy cos

Gość wqerwq
jeszcze musisz wziac pod uwage to , ze ejstes babą, a baby maja tendencje do koloryzowania, przezywania za duzo i wymyslania czarnych scenariuszy. ile ja sie razy w w zyciu nawymyslalam glupot, a potem okazywalo sie ze to jakas blahostka i bardzo oczywiste wytlumaczenie danego zachowania, a ja oczywiscie bylam na 100% przekonana, ze cos jest zle.

Gość wqerwq
no to ja juz nie kumma jak polaczyc żelik i perfumy z pozdrywaniem kogos na necie

Gość -=gachmen=-
"baby maja tendencje do koloryzowania, przezywania za duzo i wymyslania czarnych scenariuszy..........."- jakbym swoją pannę czytał :D🖐️

Gość wqerwq
a moze nią jestem???? imie swoje mow szybko :P

Gość -=gachmen=-
nie :P, moje kochanie nie wie, że tutaj pisuję :classic_cool: i lepiej żeby się nie dowiedziała :D

Gość gesssssss
no wlasnie.........ten zelik i internet, czasem mysle ze jestem taka gluupia!a czasem te durne mysli ze zdradza czy cos miesza wracaja... baby maja tendencje do koloryzowania to fakt,z drugiej strony ngdy wczesniej nie mialam takich mysli,nie snulam domyslow,czy mozliwe jest ze z czasem w zwiazkach ludzie sie zmieniaja?wygaszaja?mniej sie staraja?czuja sie pewniejsi drugiej osoby?bo jesli tak to mam bardzo duza tendencje do koloryzowania chyba..