Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfdhgfgf

dziewczyny z kim kupujecie staniki?

Polecane posty

Gość pestka. P
a ile masz tej kasy.? Niech ci cos dadza rodzice.. Stanik kosztuje 18 zł... albo i mniej... zalezy gdzie. Czy jakis zwykły czy z jakiejs taniej hurtowni... Czasem wygodniejsze sa te z hurtowni. Ja mam taki jeden za 8 zł i bardzo go lubie.. Ale to czasem sie zdarza.. ;)

Gość vfdhgfgf
przydałoby sie od razu kilka kupić, jak mówisz że takie tanie to dobrze ale w mieście naprawde tyle kosztują? Ja mogłabym na rynku kupić ale tam nie ma zabardzo gdzie przymierzyć na rodziców nie licze, sama musze jakoś wykombinować

Gość qwrrr
na rynk sa tanie ale rzeczywiscie ciezko zmierzyc. a do jakich sklpeów w miescie masz dostep? Moze do h&m? Tam mozna kupic staniki za 40-50 zł ale mozesz isc do przymierzalni i przebierac do woli, nikt nie bedzie Ci nadskakiwał

Gość pestka. P
40 zł.?! nigdy bym nie dała tyle za stanik.. zuzyje go i pojdzie sie rypac tyle kasy.. ;/a nie ma jakiejs hurtowni u ciebie w miescie... ? tzn.. taki sklep tani.. z tanimi ciuchami.. tam sa przebieralnie. Albo idz do sklepu zmierz.. i bedziesz wiedziec jaki masz rozmiar i pojdziesz na rynek powiesz rozmiar i kupisz. :D proste.

Gość qwrrr
wiem, że 40-50 dla nastolatki to może byc sporo ale kupuowanie w "noramlnym" sklepie łaczy sie z komfortem w przymierzaniu i nikt Ci nie stoi nad głowa (tym bardziej ze dziewczyna sie wstydzi) a na rynku nie przymierzy sobie raczej ( a jak wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy) pomijam juz fakt jakości bazarkowych staników, miałam 2 takie - o ile jeden okazał sie w miare ok to z drugiego szybko wyszły drty

Gość pestka. P
ja za swoj za 8 zł jestem bardzo zadowolona.. Lubie chodzic do tej babki. ;D ma naprawde dobry towar.

Gość vfdhgfgf
dzięki dziewczyny

Gość qwrrr
nie neguje ze bazarkowe staniki moga byc tez dobre, po prosto poddaje propozycje. Do atorki watku: może masz w miescie sklep Esotiq? Tu mozesz sprawdzic, gdzie sa te sklepy http://www.esotiq.pl/ Do końca tygodnia jest wyprzdaz na calusienka kolekcje -70 % . Kupiłam tam ostatnio dwa fajne stniki, za oba zapłaciłam niecałe 40 zł a cena bez obniżki to 50-60 zł za jeden

Gość gjhjnkjh
no jest ten sklep w mieście może uda mi sie tam wybrać

Gość pestka. P
no to jak juz ty tam chcesz.

Gość gromowładna
uwazam, że 50 zł to nie jest jakos bardzo dużo za stanik, a powinna kupić dopiero po przymierzeniu Łatwo kupić jakies byle co i zdeformowac sobie cycki, a potem doprowadzic do normalnego stanu juz trudniej albo całkiem sie nie da