Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kondoliza Rajs

myślicie, że będzie wojna?

Polecane posty

bo ja zaczynam się bać:( jeśli będzie wojna, która nas dotknie, nie będzie w naszym kraju pokolenia, które nie doświadczyłoby wojny...

Gość milutkaaa
ja mam nadzieje że nie będzie ;/ akurat ostatnio znalazłam sobie cel w życiu, ogólnie jestem zadowolona i nagle wszystko miałoby sie rozwalić;/

Gość podajcie prosze
tak myslę;] Rosja najwyrazniej zaczyna grozic atakiem jądrowym,koorwa,po co ten kaczyński naraża zycie całego narodu,tarczą my bedziemy nie tarcza dla nas

Gość milutkaaa
ehh mogliśmy sie nie wpieprzać do gruzji i był by spokój aż żal...

Gość podajcie prosze
I własnie do tego zmierzam,Rosja nie odpuści,to zawistne zakapiory.

Gość po co było to
całe mieszanie się w konflikt gruzinski,Rosja nas rozpierdoli w kosmos i zapewniam,że na pomoc nie bedzie czasu,a Amerykanie za Polakow ginąć nie zamierzają,Kaczynskiego wina

Gość milutkaaa
no co ty to tylko my tacy naiwni i sie wszędzie dopieprzamy

Gość po co było to
Nikt nam nie pomoże,to masz jak w banku,Jak zrzucą bombę jądrową ,a do tego zmierzają ,nie będzie juz komu pomagac

my zawsze wszystkim chcemy pomagać, Kaczyński wielki Mesjasz będzie Gruzje ratował:o przyjdzie co do czego, to nikt nam nie pomoże, będzie to samo co podczas II wojny światowej... a Amerykanie będą mieli nas w dupie:o

Gość osa bach
jestem pewna, że będzie wojna :-( jak były uroczystosci z okazji wybuchu drugiej wojny to pamiętam jak ludzie urodzeni po 83 r mówili, że są pierwszym pokoleniem, które nie zazna wojny w życiu a tu taki feler- poznamy smak wojny :-(

Gość letatatatata
nato i ue bedzie stac i patrzec jak alianci podczas ww2

Gość bo bedzie wojna
trzeba było pilnowac siebie,nie zadzierać z Rosją :o

Gość ucierpi narod
szkoda zwykłego szarego narodu,bo Kaczynski wezmie doopę w trok i odleci w bezpieczne miejsce,a tu beda ginąc dzieci,umierac matki,rodziny

nie będzie pokolenia, które nie będzie toknięte wojną:( ja jestem 86 i myślałam, że nie spotka mnie to, co moich dziadkow, ale teraz widze, ze jednak chyba nie...

Gość osa bach
ale myślicie, że przyjadą czołgi i będziemy uciekać z domów czy puszczą bombę taką mniejszą dla strachu ?

Gość milutkaaa
jedna przepowiednia mówiła że trzecia wojna zacznie się od małego państwa :/

Gość Nawet są
przepowiednie, bo gdzieś czytałam, że w 2008 roku ma wybuchnąć wojna i ma znieść Polskę z powierzchni ziemi :o

bedzie wojan prawdopodobnie miedzy USA i Rosja, Rosja juz trabi, ze sie nie boi tzw "cold war". No i poza tym amerykanie dostarczaja gruzinom broni i ruskim sie to nie podoba. beda nawet dwie wojy, druga to Irak konrta USA i coalition forces

Gość ucierpi narod
i się spełnia:od małego narodu się zacznie " .Nie mam przed sobą przyszlosci ,po kiego mi studia ,jak jutro moze mnie nie byc ?

jak tylko uslyszalam,ze Rosja napadła na Gruzje to przez myśl przemknęło mi, że zaczęła sie III wojna światowa:( ale że ta kaczka się w to wpieprzyła i nas naraziła to brak mi słów:o

Gość bo w Polsce zawsze rządzą
głupie i butne zakapiory:O Może w XVI wieku byliśmy liczącym się państwem, ale kurwa, te lata dawno minęłuy. A do niektórych to jeszcze nie dotarło. Krytykujemy Rosjan za to, że dla nich życie ludzie nic nie znaczy, że miliony ludzi zamorzyli głodem, że zabijali itd. Ale polskie władze dokładnie zawsze robią to samo! Wypierdalają na emigrację i ogłaszają wojnę. U nas świętem jest rocznica wybuchu Powstania Warszawskiego i odgrywa się w Warszawie wesołe scenki z pistolecikami udając powstańców:O Tyle, że grupa młodych mężczyzn (kilkadziesiąt tysięcy) zdecydowała o losie całego miasta. Mówi się o bohaterstwie walczących, ale nie mówi się o tym, że setki tysięcy mieszkańców miasta zostały zabite, spalone, powyrzucane z okien, gwałcone itd. Że zburzono całe miasto, nasz dorobek kulturalny i dorobek całego życie setek tysięcy osób! Ale tak naprawdę to się dla nikogo nie liczy. Szabelki w dłoń:O

Gość milutkaaa
no własnie;/ ja mam 15 lat;/ rodzine, przyjaciół, marzenia... za 4 lata chce sie starac o stypendium na studia w Tokio, na tokyo geijutsu daigaku a teraz taki żal i pomyslec że wszystko ma sie spieprzyc;/

Gość osa bach
przesadził kaczor, za bardzo agresywnie ich wziął trzeba było bardziej dyplomatycznie.Inne państwa są ostrożniejsze, asekurują się mimo że są bogatsze od Polski. Szkoda też mi że będą dzieci zabijać itd Awanturę każdy potrafi zrobić, rozjuszył lwa a ruskie nam tego nie podarują, chcą krwi i polacy będą musieli jacyś zginąć a gdy my będziemy ginąć UE będzie debatować negocjować polemizować, bankiety, sympozja, zjazdy polityków

Gość wygląda na to ze wojna
nas nie ominie a jesli bedzie to walka z uzyciem broni nuklearnej to nie mamy szans,smutne ale prawdziwe,byleby tylko umrzec od razu,nie patrzec na to,nie cierpiec,nie czuc strachu