Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raniiaaa_

facet mnie olal a ja wymiotuje, nie jem biore tabletki uspokajajace...

Polecane posty

Gość raniiaaa_

chyba mi odbilo:O mam mega stresa...pomocy!!!!!!

Gość podajcie prosze
weź się w garść i pokaż smieciowi na co Cię stać!!! Chyba chcesz zagrać mu na nosie ? do dzieła mała

Gość raniiaaa_
nie jestem malolata:o zreszta nigdy tak nie reagowalam jak facet mnie olewal a teraz nie wiem co sie ze mna dzijee potrafie w nocy sie obudzic i 2 h ryczec jak dziecko:O i tak juz dlugo...:O

Gość 2 połączenia nieodebrane
Wiem co czujesz,też przez to przechodziłam :/ Bardzo schudłam,nie mogłam spać,po prostu nie funkcjonowałam normalnie.Nawet po miesiącu potrafiłam się rozryczeć w tramwaju czy autobusie,kiedy sobie to wszystko przypominałam :( Eh...Ale to minie,trzeba tylko czasu...Przytulam

Gość raniiaaa_
ja tez schudlam:o a i tak jestem szczupla teraz musze nabrac kg...zmuszam sie zcasami do jedzenia biore tabletki to trwa juz 6mc:O:O:O

Gość nieszczęśliwwwa
Po jakim czasie cie olaŁ? Byliscie w związku? I jak długo juz tak cierpisz? Mnie facet olał po 4 RAZACH i też starsznie cierpiałam jakiś tydzień - na szczęscie się pocieszyłam i teraz mam wpatrzonego we mnie młodego kochanka - a ja traktuje go instrumentalnie i tęsknie za tamtym

Gość raniiaaa_
6 mc sie znalismy...

Gość raniiaaa_
mija juz 6 mc jak wiem ze kogos ma i tyle trwa moje cierpienie i konca nie widac:o

Gość mnie rzucił facet
byliśmy ze soba 4 lata!! tez bardzo cierpie placze itd ale nie wymiotuje, jem normalnie....dziwni mnie twoja reakcja

Gość raniiaaa_
ja jetsem jednym wielkim klebkiem nerwow jak sobie zaczne przypominac placze i trzese sie jak galareta:o nigdy taknie reagowalam

Gość mnie rzucił facet
moze baaardzo cie zranił?? ja tez wspomagam sie tabletkami na uspokojenie ale to raczej tylko na noc, zeby usnac i nie myslec ale naprawde 6 mcy to przeciez nie tak dlugo...my mielisy sie pobrac

Gość raniiaaa_
wiem to bardzo krotko ale ja pierwszy raz tak mocno sie zaangazowalam chyba pierwszyt raz tak mocno sie zakochalam...nie umiem tego przebolec..

Gość mnie rzucił facet
moze sie bedziesz teraz smiała ale...tonący brzytwy się chwyta, poszukaj uroków wiccy z tzw białej magii na odkochanie się, poza tym może afirmacje pomogą?

Gość raniiaaa_
a biala magia na to zeby zakochal sie we mnie?:D ja nawet nie umiem patrzec na innych facetow zrazam ich na samym poczatku nie chce nikogo:O

Gość mnie rzucił facet
albo zebys ty sie odkochala...

Gość raniiaaa_
musze przyznac ze troche boje sie magii

Gość wierutnabzdura
czas zaloby musi byc- to normalne; czas leczy rany, choc wiem , ze brzmi to jak frazes teraz; mnie jednak uleczyl juz 2 razy bardzo skutecznie:) bedzie dobrze:)

Miałam to samo.. ;) tyle, że ja sie ciesze ze chudne;) Nigdy latwiej nie chudlam niz po rozstaniu, z facetem, ktorym byłam 2,5 roku;) Głowa go gory. My zerwalismy miesiac temu a ja tylko przez pare dni płakalam;) jest mi duuzo lepiej na dzien dzisiejszy! GŁOWA DO GÓRY!

Gość raniiaaa_
zgadzam sie ze musi uplunac troche czasu ale to trwa juz 6 mc a ja wciaz czuje sie tak samo:O

po 1 - to czemu niby smiec? bo smial cie nie zechciec? :O po 2 - jestes glupia, ze tak sie przejmujesz facetem

Gość raniiaaa_
dzisiaj znowu cxala sie trzese i musialam wziasc tabletki...:O wszystko sobie przypomnialam... co sie ze mna dzieje?

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
Miałam to samo.. tyle, że ja sie ciesze ze chudne mysle, ze to niezly pomysl na biznes. 'lepsze niz najlepsza dieta. on rozkocha i porzuci a ty tylko chudniesz. zamow juz teraz zamiast zagladac do lodowki'

Gość całkowicie czarny kot
czas goi rany czas nas uczy pogody zatem... zagryź zęby i na siłę przetrwaj ciążki czas kup sobie farby i maluj, pisz wiesze i listy - wyrzucaj z siebie emocje w każdy sposób :-)

Gość KTOSIK145
idz do psycholgoa bo to za dlugo trwa ten stan dzierwczyno:-P

Gość raniiaaa_
jedyny sposob wyrzucania emocji to placz... nie moge sie powstrzymac boli mnie to ze mnie oszukal ze dalam sie sama oszukac, uwierzylam

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
wyrzucaj z siebie emocje w każdy sposób ja cie prosze. tylko nie w kazdy ...