Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sszzlonaaa

nerwy zniszczyły mi zdrowie??

Polecane posty

Gość sszzlonaaa

witam... od paru lat u mnie w domu panuje bardzo trudna do wytzrymania atmosfera, właściwie ciągle jestem cała w nerwach. ostatnio jest jeszcze gorzej.... ciągle boli mnie górna cześc brzucha, jakby żołądek, nie mogę jeść, bo od razu mnie zbiera na wymioty, mam biegunkę (od tygodnia), w nocy nie moge spać, budze sie cała rozdrażniona.... co chwile wybucham, ręce mi się cały czas trzęsą, a co jakiś czas łapie mnie bardzo ostry kłujący ból koło serca, przez który nie mogą złapać tchu.... puszcza po paru sekundach.... Czy ktoś z was wie co to jest?? czy może miała ktos podobnie?? opisane przeze mnie objawy występują od paru lat, jednakże nigdy nie były tak intensywne i silne jak teraz..... nie występowały nigdy na raz..... a teraz:( nie wiem co to jest a zaczynam sie bac o własne zdrowie....

Gość idź do lekarza bo to
może być przez nerwy ale warto się zbadać, zrób podstawowe badania typu morfologia, mocz, cukier, TSH no i ekg. Ale najprawdopodobniej masz nerwice, potrzebujesz ruchu, odpoczynku i możliwe że jakiś lekków na uspokojenie, a przede wszystkim zmiany otoczenia

Gość sszzlonaaa
to ostatnie to raczej ciężkie w realizacji:( a czy można jakoś samemu sróbować z tym walczyc..... samemu się leczyć??

Gość idź do lekarza bo to
tak jak Ci napisałam, czyli ruch, odpoczynek, możesz spróbowac jakiś technik relaksacji, ziołowych srodków na uspokojenie, polecam też homeopatyczny sedafit. Ala badania zrób