Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfadsfda

CZy naprawde znaki zodiaku maja wply na zycie uczuciowe?/

Polecane posty

Gość fdfadsfda

tak sie zastanwiam bo ktos mi pdoeslal jakis kretynski artykul...no ale przeczytalem kilka akapitow i jakos wszystko sie zgadza lol Chociaz sam nigdy nei wierzylem w horoskopy, wrozby itp rzeczy;] Aele moje pyt -> czy facet rak ma szanse na bycie z kobieta wodnik w dobrym zwiazku?

Gość wierutnabzdura
jakos nie widze tego polaczenia; rak romantyczny cieply, a wodnik wrecz przeciwnie. bedzie pod gorke, ale nikt nie obiecywal, ze bedzie latwo;) poza tym znak to zbyt malo, by cos tu sensownego powiedziec

Gość sssrrruuu
A panna i strzelec? :)

Gość fdfadsfda
hehe dokladnei tak jest jak napisales/as Nie no jasne domyslam sie ze nie mozna wszystkiego oprzec na tym, ale nasza znajomosc byla burzliwa trwala kilka miesiecy 0- wg mnie dobrych miesiecy, ale gddy odkrylem swoje uczucia to sie sploszyla i powiedziala ze ma kogos innego lol;]

Gość a waga i panna
??

Gość wierutnabzdura
Panna i strzelec hmmm sadze ze pocztaki moga byc wielce obiecuajce, ale na dluzsza mete nic z tego nie bedzie, poniewaz strzelec nie lubi tak rzeczywistosci z calym kieratem jak panna.

Gość wierutnabzdura
Dla Panny najlepszy Koziorozec

Gość a waga i panna
to akurat wiem, ze koziorozec. No ale tak wyszlo :P

Gość fdfadsfda
A do raka ?:P

Gość wierutnabzdura
dla Raka Rybka

Gość wierutnabzdura
;) ;)

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm
ja strzelec on koziorożec. jak to widzicie? (rok temu byłam w takiej samej kompilacji i sie rozpadło) jak bedzie teraz?

Gość a dwa byczki
???????????????????????????????????????

Gość ja panna
Miałam dwóch koziorożców (w tym jeden mąż) i kicha! Teraz spotkałam trzeciego - i próbuję, ale..... chyba nic z tego nie będzie. Moje najlepsze związki były z lwami (zakończone z różnych przyczyn niezależnych), przyjaciół - facetów też mam spod lwa! Nigdy byk, waga Może być skorpion, wodnik innych nie znam.... aha - chyba strzelec też, ale nie jestem pewna. No ale to tylko o mnie - a w ogóle w horoskopy nie wierze!

Gość wierutnabzdura
jak mowie sam znak zodiaku nic nam jeszcze nie daje;) stad kolega moze sie cieszyc , ze upolowal wodnisie, bo moze ona ma asc w pannie to i dala sie upolowac;)

Gość ja panna
Ale w ogóle to trzymajcie kciuki za mnie i tego trzeciego koziorożca! Bo mi zależy..... :-)

Gość a czemu nie waga
opisz na swoim przypadku ;)

Gość wierutnabzdura
w horoskopy z gazet nie mozna wierzyc ani tez nie ma sensu ich czytac nawet; wiadomo powszechnie, ze pisane bywaja na kolanie przez rozne osoby nie zwiazane z astrologia..... czesto gesto tak wlasnie bywa; przy dobrze partnerow nie sugerowac sie tylko znakiem zodiaku, bo to tylko czesc prawdy

Gość to zdecyduj sie...
jest to "wierutna bzdura" czy "czesc prawdy"?

Gość ja panna
Nie wiem - jakoś nie mam wspólnego języka z wagami - zarówno facetami, jak i kobietami. Zupełnie inne myślenie, kłótnie, inne widzenie świata.... Bo to co napisałam, to też dotyczy kontaktów z kobietami (normalnymi kontaktami ;-) ). Ale ja też jestem chyba nietypową panną. :-) Nie lubię mieć życia poskładanego w kostkę - ciuchów w szafie tym bardziej nie. :-)

Gość wierutnabzdura
czesc prawdy

Gość ja tez nietypowa jestem
pod tym wzgledem chociaz inne cechy to typowo zodiakalne mam: oschlosc, ozieblosc, punktualnosc :(

Gość ja panna
Punktualność - bo sobie wypracowałam. Reszta, co piszesz - nie dotyczy. Zamiłowania i zdolności artystyczne - tak. Delikatny typ urody. Wrażliwość - czasami nadwrażliwość, ale już nad tym panuję. Tyle mam z panny.....

Gość ja panna
A panny wcale nie są oziębłe! Tylko takie wrażenie saprawiają! A w środku - wulkan! :-)

Gość jakarta
a panna i byk?

Gość wierutnabzdura
kierowanie sie znakami nic nie da kosmogramy kreslic i uczyc sie nauki o gwiazdach;)