Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfadsfda

CZy naprawde znaki zodiaku maja wply na zycie uczuciowe?/

Polecane posty

Gość a lew i strzelec

Gość dd..
a czy strzelec kobieta i lew mezczyzna to dobre poloaczenie?

Gość wierutnabzdura
Mowie Wam, ze sam znak to malo; interesuje sie nieco astrologia, wiec mam o tym jakies pojecie. No mysle, ze lew i strzelec moze sie udac-patrzac na same znaki.

Gość lew kobieta strzelec facet

Gość dddddddaaa
ona skorpion on ryby jak wdzisz związek takich osób?

Gość znak zodiaku
Do kobiety strzelec nikt nie pasuje. Strzelec Zmysłowa miłość jest dla Ciebie czymś tak oczywistym jak ulewny deszcz lub bezchmurne niebo. Jesteś dzieckiem natury! Równie naturalnym jest fakt, że idzie się do łóżka z tym, którego się lubi. Miłosne zabawy, w których z entuzjazmem uczestniczysz, podszyte są serdecznością, pełne humoru i wybuchów śmiechu. Radość dawania i brania, czyni Cię otwartą na każdą spontaniczną propozycję. Chcesz się rozkoszować wszystkim co znajduje się w zasięgu ludzkich zmysłów. Chętnie wstąpisz do sex shopu i wyjdziesz stamtąd w posiadaniu kilku rekwizytów. Swoje ciało i ciało kochanka traktujesz jak parę cudownych instrumentów, na których można wygrywać wszelkie melodie świata. Twoja strefa erogenna to wewnętrzna strona ud - na pocałunki oraz dotyk reagujesz jak na alarm. W jednej chwili jesteś w seksualnej gotowości. Miłość to dla Ciebie przygoda i zanim zdecydujesz się na wspólne życie zostawiasz za sobą długą listę pretendentów do tytułu narzeczonego. Z tej rzeszy jedni Cię uwielbiają, inni nienawidzą. Rzadko kto nie potrafi sobie Ciebie przypomnieć. Największe szansę mają d, którzy poszukują przyjaciółki, towarzysza przygód, żony -kumpla. Masz wysokie wymagania w stosunku do mężczyzny, z którym zamierzasz spędzić życie. Chciałabyś móc podyskutować z nim o filozofii, kiedy będziecie wracali z siłowni. Oczekujesz także, że partner nie będzie absorbować cię nadmiernie, bowiem nie masz zamiaru rezygnować z własnego życia i zainteresowań. Gotowanie obiadów i odkurzanie dywanów nie zaspokoi Twojego apetytu na życie. Aby było udane potrzeba w nim wiele atrakcji - podróży, towarzyskich przyjęć, pełnych nowych twarzy, sportowych i rozrywkowych imprez. Repertuar jest nieograniczony. Z jednakowym zapałem wybierzesz się do opery i na grzybobranie. Mrukliwy domator, uważający, że seks służy wyłącznie prokreacji może spokojnie darować sobie oświadczyny. Jeśli zaś on jest człowiekiem o szerokich horyzontach i tolerancyjnym, zostawi Ci spory margines swobody, ten związek dostarczy obojgu wiele przyjemności. Lojalna, postępujesz wobec męża fair, jesteś w stanie wybaczyć błąd i Ty jesteś bowiem wyrozumiała, jeśli jednak on będzie często nadużywać Twego zaufania, drogo za to zapłaci. MASAKRA:O

Gość wierutnabzdura
Takie opisy rzucaja pewien cien na sprawe, ale to wciaz pol prawdy

Gość dddddddaaa
------>>>> wierutna bzdura jak widzisz zwiazek ona skorpion i on ryby?

Gość mężczyzna rak to porażka
miałam dwóch... straszni egoiści i materialiści!!!

ja strzelec ;)

Gość wierutnabzdura
sadzac tak pochopnie po samych znakach, calkiem niezle; ale mowie, ze znaki to jeszcze nie wszystko :)

Gość wierutnabzdura
mezczyzna strzelec lubi sporo wolnosci bywa dowcipny beztroski spontaniczny nie przepada za zasadami;)

Gość dddddddaaa
wierutnabzdura sadzac tak pochopnie po samych znakach, calkiem niezle; ale mowie, ze znaki to jeszcze nie wszystko a co jest jeszcze potrzebne ?

ze strzelcem też byłam... Niestety... wiernośc nie jest jego mocna stroną :) Po 10 latach!! znów się do mnie odezwał i... posiadając żoną i dwójkę potomstwa nie ma nic przeciwko romansowi :O

Gość wierutnabzdura
asc, dsc, znaki w domach, aspekty czyli wasze daty urodz godz i miejsca:D

Gość wierutnabzdura
do mezczyna rak... zgadzam sie:) to ten brak zasad, choc do pewnego momentu bywa calkiem milo i zabawnie;)

właśnie do pewnego momentu... Ja juz zaczynam wątpić, czy istnieje mężczyzna dla mnie, bo ja taka bardzo podobna do opisu o strzelczyniach:) I niestety... lecę na mózg...

Gość dddddddaaa
wierutnabzdura a dałoby radę taki horoskop partnerski u Ciebie zamowić w jakiś sposob?

Gość wierutnabzdura
do mezczyzna rak... kiedy i czemu przestalo Wam sie ukladac?

Gość wierutnabzdura
do dddd.....;) wole nie brac odpowiedzialnosci:)

z ostatnim rakiem? Cóż... pojawiła się tzw stara miłość, co to nie rdzewieje, a ja nie miałam ochoty grać roli tej drugiej. Więc on sobie kocha złudzenie idealnej kobiety, a ja jeszcze troche jego, ale liczę, że przejdzie wkrótce :)

Gość uważaj bo jak
ja wodnik on rak, porażka totalna na całej linii, zwiazek istnieje tylko formalnie juz, nie wiem ile jeszcze obok iego wytrzymam, bo przy nim to za duzo powiedziane zdecydowanie.

Gość wierutnabzdura
wodnik i rak to pomylka na ogol... gdyby wejsc w szczegoly to az sie boje;)

Gość wierutnabzdura
widze, ze ktos z czarnym humorem zawital:D

Gość pomozciemicoo
a byk z bykiem?? słyszalam,ze dobrze

Gość wierutnabzdura
to juz dziecinada.... nie ma zadnego byka z bykiem z panna z wodnikiem nie na tym rzecz polega koniec kropka

Gość aaale
czy faceci rak to naprawdę taka porażka? może po prostu trzeba mieć na nich sposób faceci Barany bywają straszni ale da się ich rozpracować a najlepiej to wychodzi Lwicom:)

Gość zycie jest...
a kobieta koziorożec facet rak?:) do przeżycia?