Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareterium

Pierwsza randka

Polecane posty

Gość mareterium

sluchajcie, zastanawiam sie... Bylem dzisiaj na randce z dziewczyna, na spacerze w parku. Na ogol jestem b. otwarta osoba, szybko poznaje nowych ludzi a dzisiaj kompletnie gadka mi sie nie kleila, nie rozumiem tego. Praktycznie nie wiedzialem co powiedziec, momentami zapadala cisza, to ona inicjowala jakis temat. Strasznie zle sie z tym czuje, mam wrazenie, ze zapieprzylem sromotnie. Horrendalnie mi zalezy na tej dziewczynie. Jesli mozna tak powiedziec, to jest to ideal, ktorego szukalem cale zycie... Macie pomysl jak moglbym jakos uratowac sytuacje? Umowilem sie z nia jeszcze na wieczor, ale boje sie, ze znowu mnie zamuruje, help!:)

Gość mmmmppp
wyobraz sobie ze to zwykla znajoma i sie wyluzuj

Gość dsd
rano byles i znow sie na wieczor umawiasz? wyluzuj

Gość obecny
"Zależy mi na tobie tak bardzo że dostaję małpiego rozumu i nie wiem co powiedzieć". Takie zdanie rozładuje sytuację a jeśli dziewczyna ma poczucie humoru to się jeszcze pośmiejecie. Z ciebie oczywiście ;) Mam nadzieję że ci to nie przeszkadza.

Gość mareterium
przed nastepnym spotkaniem strzel sobie setke wodki bedziesz lepiej wygadany:P a moze po prostu nie nadajecie na tych samych falach? moze przerasta cie emocjonalnie?

Gość wierutnabzdura
Bosheee po ile lat macie?