Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc...

czy to normalne, ze moj chlopak

Polecane posty

Gość wierutnabzdura
to, ze o niej mowi to zaden dowod na to, ze nic z nia nie zrobil. ale dajcie spokoj, moze akurat laska ma faceta i kregoslup moralny? bo w kregoslup kierowcy nie wierze:D

nie no, jak odpisywała od niego na zajęciach to faktycznie zła kobieta z niej - na bank chce go uwieźć. To może jednak rzeczywiście załóż ten podsłuch :P

Gość wierutnabzdura
do CCC naprawde poznasz zmaine w jego zachowaniu wobec Ciebie, kiedy zacznie sypiac z iwona czy jak jej tam

Gość ccc...
komiczne czytaj ze z rozumieniem, oni nie maja do przebycia 80km a 10 minut to ja mam do niego 80 km, ta ich trasa trwa chyba tylko chwile no ale... on mnie kocha nawet bardzo i nie skrzywdzi mnie i nawet mowil mi ze jesli kiedys zobaczy ze jakas laska chcialaby czegos wiecej to stanowczo zareaguje, ze nie jest glupi ale ja nie wiem co to za dziolcha

daj facetowi prezerwatywy na droge przynajmniej :P zeby Ci jakiegos syfa do domu nie przywlókł

Gość wierutnabzdura
komiczne :D nie znecaj sie nad nia

"oni nie maja do przebycia 80km a 10 minut" :D :D :D jak 10 minut to naprawdę musisz zrobić wszytko, żeby jakoś zainstalować ten podsłuch :P

Gość wierutnabzdura
wiesz ccc, faktem jest, ze nie mozesz ufac swojemu facetowi na 100% absolutnie

"on mnie kocha nawet bardzo i nie skrzywdzi mnie i nawet mowil mi ze jesli kiedys zobaczy ze jakas laska chcialaby czegos wiecej to stanowczo zareaguje, ze nie jest glupi ale ja nie wiem co to za dziolcha" wiesz.... my faceci, duzo wam kobietom mowimy.. :P poza tym to co ma do tego milosc... Ciebie kocha, a ją tylko puknie na szybko - nie widze tu związku :P

na 100% nie ufa się nawet sobie, więc to oczywiste, że tym bardziej facetowi ;) a w przypadku autorki to nie tyle o zaufanie chodzi, ile o zwykłą głupotę

Gość ccc...
wierutna bzdura--> kiedy zacznie z nia sypiaccccc? ja mam czekac az sie z nia przespi, zeby stwierdzic, ze cos jest nie tak w jego zachowaniu? kurcze ale mi narobiliscie strachu teraz bede miec obsesje :O komiczne ty mnie wpedzisz do grobu jak slowo daje:(

"a w przypadku autorki to nie tyle o zaufanie chodzi, ile o zwykłą głupotę" tzn, ze głupotą byłoby pozwolic na te ich wspolną wyprawe

Gość wierutnabzdura
a w ogole co to znaczy kocha?? kochac to mozna swoje dziecko:)

"komiczne ty mnie wpedzisz do grobu jak slowo daje" jeszcze mi podziekujesz, ze moje trzezwe sojrzenie wyrwało Twojego faceta ze szponów tej harpii

Gość wierutnabzdura
no tak ccc bo jak zacznie z nia sypiac, to byc moze u was sex sie skonczy,bo bedzie chcial byc lojalny wobec niej moze zacznie bardziej dbac o siebie no naprawde drog sa setki... musisz byc czujna chyba ze to wyborowy aktor to nie wiem, moze byc trudniej ale czyms sie zdradzi na pewno

Gość ccc...
klaudka ty jako moj autorytet kafeteryjny pomimo, ze mnie wysmiewasz:P powiedz cos, powiedz ze nie mam sie czym przejmowac:(

Gość wierutnabzdura
to jest jakis obled jak slowo daje

Gość ccc...
wierutna bzdura ale naprawde myslisz ze facet dorosly facet ktory chcialby sobie ulozyc zycie ze mna bedzie sklonny po prostu mnie zdradzic bo przy okazji jezdzi z kolezanka na uczelnie? on po prostu sie znaja, kumpluja i chyba tyle:(

Gość wierutnabzdura
no my tak stale mowimy ale to Ty chcesz zakladac podsluchy to Ty mu nie wierzysz:D

Klaudka czuje o prostu ze tez zwiazek umiera i uznala, ze tylko humor moze Cie podtrzymac na duchu

Gość wierutnabzdura
poza tym, czy Ty znasz facetow?? to ze 'chce' sobie ulozyc zycie z Toba (skad wiesz?) nic jeszcze nie znaczy w swiecie gdzie panuje relatywizm moralny...

z Toba uklada sobie przyszlosc, a ją tylko przeleci... zreszta pomysl logicznie - to tylko 10 minut drogi, a on ją MUSI podwieźć na uczelnie? Nie moze sama sobie podjechac, skoro to taki krotki odcinek? nie wydaje Ci sie to dziwne?

Gość ccc...
komiczne majdne cie zaraz:O za robienie ludzim wody z mozgu to ty oskara powinienes dostac

ccc..., ale ja Cię nie wyśmiewam od początku. Zaczęłam się dobrze bawić kiedy napisałaś, że będą jechać 10 minut :) na początku napisałam poważnie, co o tym sądzę - naprawdę co ma być, to będzie. Uwierz mi, więcej szkody narobisz sobie w związku, kiedy będziesz robiła jazdy z takich bzdetów. Jesli ma Cię zdradzić, to to zrobi. Mieszka dośc daleko, faktycznie nie jestes w stanie go w tym momencie kontrolować. Zapewniam Cie, że gdyby chciał z tą laską coś przymieszać (bo wspominałas, że mieszka blisko niego), to nie robiłby tego na parkingu przed uczelną lub w samochodzie na szybkensa podczas 10 minutowej jazdy ;) nie twierdze, że masz ślepo akceptować wszystko, ale akurat w tej sytuacji powinnaś go wziąć troszkę pod włos (faceci to lubią ;) ) i pochwalić za to, że jest z Tobą szczery i powiedział Ci o tym, że ją zabierze przy okazji. Powiedz, że to doceniasz. Już prędzej czymś takim zrobisz sobie w tym momencie wgląd w jego sprawy, niż podejrzeniami, które nie rozowiążą niczego, a tylko skomplikują sytuacje. A zdajesz sobie sprawę, że jak masz faceta 80 kg od siebie, to każdy problem musisz mnożyć razy 2??? Więc uważaj co robisz i komu dajesz sie głupio podpuszczać (czytaj "musztarda" i "puff" ;) )

Gość wierutnabzdura
komiczne:D mimo ze to komiczne, ale wiele prawdy w tym;)

Gość ccc...
ale to jakos chyba po drodze jest wiec czemu ma placic te 2 zlote jak moze po prostu wskoczyc na pasazera. wiem, ze nic nie jest pewne ale wiem tez nie zrobilby mi tego:( bo on wie czym by sie to skonczylo dla niego watpie ze chcialby zaryzykowac

"wiec czemu ma placic te 2 zlote jak moze po prostu wskoczyc na pasazera" czyli juz dałas sie im nabrać i raczej wskakiwac, to ona bedzie, ale na kierowce :P

Gość wierutnabzdura
Widze ccc, ze teraz sama siebie probujesz przekonac.... wszystko zalezy od tego co to za ludzie.... krew nie woda...