Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka p**

przesladowca !!!!!

Polecane posty

Gość majka p**

poznalam kiedys faceta ktory mi sie bardzo spodobal, chcial mnie zaciagnac do lozka od razu tej samej nocy ja sie nie zgodzilam, chcialam sie znowu z nim spotkac jednak nie zaproponowal mi spotkania, od tej pory a bylo to ponad rok temu, mam tylko glupie telefony smsy, i jezdzi za mna, dwa tyg. temu przejezdzal kolo mojego domu, on wie ze bardzo mi sie spodobal ale chyba urazilam jego dume... spotkalyscie sie z czyms takim

Gość majka p**
up

Gość zmieniłam numer telefonu

Gość majka p**
u mnie to wiele nie zmieni bo wie gdzie mieszkam

Gość ...ggg....aaa...
idz na policje

Gość kletka
Przypomina mi mojego ex-a. A skąd jesteś? :P

Gość majka p**
nie moge mu nic udowodnic, sms wysylal przez hotline, a telefony z ukrytym numerem, krzywdy mi zadnej nie zrobil, ale jak moge takie zachowanie rozumiec ? o co mu chodzi? bo przeciez poswieca na to troche czasu? nie rozumie tego

Gość majka p**
no wlasnie :), tylko ze on mi sie nadal podoba, on wie o tym i wie ze ja chcialabym cos wiecej chyba dlatego tak boi sie zblizyc, wiem ze ma zle doswiadczenia z kobietami

Gość majka p**
ale nie wiem czy to kontrolowanie i sledzenie oznacza ze on mysli i szuka mojej bliskosci (bsrdzo ostroznie ) czy chce mi dokuczyc , co mam o tym myslec ?? moze jakis facet mi odpowie

Gość tutaj zarabiac nie moze
podoba ci sie? przeciez to jakis psychol,ale jak widac, ty tez do konca normalna nie jestes. gratuluje i zycze wam szczescia na dalszej wspolnej drodze zycia :O

Gość majka p**
nie znasz calej historii, nie chce mi sie pisac wszystkiego, ale wiem ze on ma lek przed kobietami, poza tym jest to czlowiek dojrzaly z bardzo dobrym zawodem i zajety swoja praca, nie jest to jakis typek z pod ciemnej gwiazdy

Gość majka p**
czy ktoras miala podobna historie z happy endem ?

Gość majka p**
up

Gość kobieta z etykietą
taki bardzo zajęty to chyba nie jest, skoro ma czas żeby dzwonić, SMS-ować i Cię prześladować. :P

Gość majka p**
ma dobry zawod nie musi harowac od switu do nocy ale to nie temat na ktory bym chiala sie rozpisywac. Chodzi mi o to czy ktos mial juz taka sytuacje ale bez policji sadow i klotni, ?

Gość majka p**
poza tym te smsy i telefony sa bardzo sporadycznie, tak jakby chcial sie przypomniec..., ale nigdy nie zaproponowal mi normalnego spotkania :(, co to moze znaczyc?