Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowe

dziwne upodobania buty

Polecane posty

Gość nietypowe

czy spotkałyście faceta który lubi zapach damskich stóp i lub butów? Co o tym myślicie?

Gość nietypowe
oddałabyś swoje buty aby facet je wąchał? albo twoje stopy?

Gość nietypowe
spotkałaś już takiego faceta?

Moj chlopak bardzo lubimoje stopy, nie wacha ic co prawda ani nie wacha moich butow. Jesli chodzi o wielbiciela butow to moj znajomy nigdy nie umowilby sie z dziewczyna jesliniemialaby ladnychbutow, no i mowi ze woli sie kocha c jak dziewczyna ma tebuty na nogach. MOzesz poczytac troche o tym, nie moge sobie obecnie nikogo innego kto lubilby wachac buty swojej dziewczyny. Jelsi CIebie toobrzydza ,to pewnie musisz poszukac kogos innego. Ludziemaja rozne fetysze, niktorzy faceci bardzo lubia szczuple dzieczyny, inni uwielbiaja owlosione pipki, jeszcze innym podobaja sie ogromne tylki, dlugie wlosy, nieogolone nogi, znam przypadek gdzie koles lubil siedziec na pupie swojej dziewczynyi to go najbardziejpodniecalo. JA ma wrazenie ze wszelkiego rodzaju upodoania seksualne rodza sie wraz z pierwszymi wrazeniami tego typu jak jestesmy jeszce dziecmi. Pierwszyraz naprawde podneiceni, potem ten obiekt staje sie naszym konikiem.

Gość nietypowe
nie brzydzi mnie to a raczej przeciwnie

jechalam kiedys autobudem okolo 900km, i facet przedemna siedzial , i zdjal buty , nawet na tylnim siedzeniu go czulam, czy to mily i podniecajacy zapach ? RACZEJ NIE::::ale moze twoj chlopak lubi takie buciki i skarpetki wachac;-)))

Gość nietypowe
nie chodzi mi o męskie człapaki tylko o ładne damskie stopy i buty. są faceci których podnieca zapach damskich butów lub lubią np. lizać stopy

Gość hela z magla
Ja spotkalam faceta ktory to lubi, z tym ze jest psem.

Gość nietypowe
a Ona Ci na to pozwala?

Gość Zajebisty Wiesiek
Nie wiem, nie pytał żech

Gość Nona 1234
Mój narzeczony strasznie lubi lizać moje stopy gdy się kochamy, oczywiście przez pończoszki bez których sex byłby mało podniecający. Naga kobieta nie jest az tak podniecająca , jak lekko przykryta, bo odkrywanie sprawia mężczyznom o wiele większą frajdę.

Gość buciki
fajnie

Gość xi
nie takie dziwne

Gość wąchaczek
Ja bym lizał i lizał calutką noc

Gość wąchaczek
dodam tylko, że równie chętnie nacieram się lubieżnie łabędzią padliną w centrum miasta.

ja uwielbiam wąchać nogi i lizać i ten kto by chciał żbeym mu wąchał nogi i lizał to jech pisze na gg nr. 13499113

możecie mi pisać na gg lub na adres e-mail nr. 13499113 tam podałem a adres e-mail to: daniel3200@interia.pl

Gość Gość Maciej

Widzę że temat, rzeka- ja powiem tak, że w wieku, może 10lat, zauważyłem, że coraz bardziej kręcą, mnie damskie obuwie, lecz po 18tym r zycia, zapytałem lekarza, którego zresztą doskonale znam i ten mnie, powiedziałem, mu o tym, że uwielbiam, siostrze wąchać jej buty, nawet sama mi mówiła, żebym powąchał, jej botki na obcasie, to uznała będać w reebok, że mogę się dosłownie w jej reeboki wtulić i je wąchać, gdyż widziała że na mnie to działa,  a nawet gdy je zdjąłem z jej stóp,  i je w środku wąchałem, to siostrze nic to nie przeszkadzało, nawet dała mi swoje baleriny do wąchania, A gdy są pieszczoty stóp typu łaskotanie, jesli kobieta sie zgodzi, to w tym przypadku, nie popatrzy na to krzywo. Lecz lekarz uznał, że jeśli nic nikomu nie robie złego, z wyjątekim wdychania zapachu obuwia, w raz z ich zdjęciem z kobiecej stopy, to nie ma w tym nic złego, i to nie jest zadne przestepstwo,  taka moja sugestia

Gość Gość Maciej

A i dodam, że jeśli sie to kobiecie spodoba. W moim przypadku, siostra mówiła żebym sobie jej buty załozył, i jak ze chce to mogę w nich spać, i nic do tego nie miała, ale zalezy jak kto na to patrzy