Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkjx.ax

pytanie do nauczycieli mianowanych...

Polecane posty

Gość nkjx.ax

mam problem.Nie dosc,ze podpisze 4ą umowę to jeszcze jestem nauczycielem mianowanym.I wyszło dzis ,ze to ma byc kolejna umowa na czas okreslony / do konca sierpnia 2009/.Czy radzicie mi zagrozic nie podpisaniem umowy?

Gość a kto chce zatrudniać
mianowanych? Im trzeba więcej płacić a kontraktowy zrobi to samo za mniejszą stawkę :P

Gość karta nauczyciela
Ale nauczycieli obowiązuje karta nauczyciela a nie kodeks pracy - tak slyszalam od ciotki nauczycielki, to może tam jest inaczej?? a tu już obelgi na nauczycieli...

Gość nkjx.ax
po pierwsze ja wiem,ze mogę się nie zgodzic na czwartą umowę na czas określony.Tylko pytam-bo to raczej duże ryzyko.Jeśli nie podpiszę to dyrektor moze powiedziec-jak nie,to nie.Wezmę kogoś innego.I sory,tumanką nie jestem!

Gość nkjx.ax
auczyciele to nieuki-no to udowodnij!jestes jakąś chorą frustratką.

Gość nkjx.ax
TO TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ NA NAUCZYCIELA!!!A NIE ZAZDROŚCIĆ KORKÓW I BOMBONIEREK NA 14GO PAŹDZIERNIKA!

Gość nkjx.ax
a kto powiedział,że wyciągam?wyciąga złodziej, a nie ktoś kto rzetelnie pracuje.

Gość nkjx.ax
a kto mi broni pracować poza szkołą?szczególnie gdy mam zarejestrowaną działalnosc gosp. i dziele się swoim zyskiem z państwem?do pewnej kategorii ludzi to jednak nie dociera.Ktos ma lepiej -trzeba zrownac z ziemią!!!!!!!!!

Gość nkjx.ax
i obleć jeszcze parę innych tematów o nauczycielach,bo widz e,ze to twoje hobby.A moze kolezanka powtarzała klasę,albo nie zdała matury?I biedactwo się wyzywa..

Gość nkjx.ax
nasz dzieci?współczuję.Mają matkę frustratkę.Tak-za uczciwe uwazam gdy ktoś jeśli nie musi /bo łatwo korki zataić/płaci podatki!Ale pewnie ty bys takiego podejscia nie miała..

Gość nkjx.ax
szczęśliwy człowiek innych się nie czepia.Wyciągnij wnioski frustratko.I jeszcze raz powtarzam-jesli zal tyłek ściska-trzeba było zostac nauczycielką!I jak to ujęłaś-kraść do woli i wyciągać rodzicom pieniądze z kieszeni.Trzeba było tylko chcieć.

Gość nkjx.ax
leć na inne fora bo to zamykam.Jesli masz chotę i czas to wylej swoją zlość na wszystkich nauczycieli bo widzę,ze to ci w czyms przynosi ulgę.Ciekawe w czym?nawe nie staram się dociekać .