Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToppppppppJaaaa

Dlaczego tak boli ?

Polecane posty

Gość ToppppppppJaaaa

Strasznie boli mnie przy oddawaniu moczu.. a jaśniej mówiąc przy jej koncowce.. tak piecze boli nie wiem jak to nazawac:( czesto chce mi sie do wc.. ale bardzo mało oddaje moczu.. ten bol jest straszny? co to moze byc...?:( boje sie strasznie.. ktos mial tak kiedys albo ma..?:( czekam na odpowiedzi sensowne!

Gość darni
zapalenie pęcherza

Gość mialam tak tez
Kup sobie Furagin ;) Bez przesady ten bol nie jest az taki, ze wytrzymac nie mozna :P Piescisz sie :P ;) Bedzie dobrze ;)

Gość LekkaZalamkaaaa
zapalenie pecherza. mialam, idz do lekartza, przepisze ci lek i przejdzie

Gość wczorajtyrre
wczoraj w nocy to mialam;) dlatego,ze poszlam na boso do kibla;) potem godzine moczylam dupsko w gorącej wodzie;) too mi pomaga

Gość darni
furagin jest na recepte...idz jutro do lekarza

Gość mialam tak tez
Mam to zwykle w domu. A jak nie mam to kupuje, a potem dzwonie do lekarza, ze kupilam i potrzebuje recepte :P No ale mozna w odwrotnej kolejnosci. Najpierw zadzwonic, zeby wypisali potem isc do apteki ;) W kazdym bardz razie to pomoze ;)

Gość ToppppppppJaaaa
no mozna wytrzymac z tym bolem ale jest straszny... :( i NIE DAJE KAZDEMU ZE MNIE BOLI! MAM STAŁEGO PARTNERA... wlasnie nie chce isc do lekarza... znacie jakies sposoby domowe?

Gość mialam tak tez
chodzi o to, ze z tym nie trzeba do lekarza ;)

Gość mialam tak tez
zadzwon do przychodni, powiedz, ze potrzebujesz recepte na Furagin. To Ci napewno pomoze :)

Gość wczorajtyrre
ja mam rade .. śpij w skarpetkach i broń cie panie Boże nie chodz na boso! :] noś ciepłe ubrania..w nocy teraz jest zimno,nie siadaj na jakis kamieniach,ani nic;) a a jak juz ci sie przydarzy ,ze bedzie bolec to mowie idz nalej gorącej wody i mocz dupsko;) aa potem zrob gorącej herbaty i przykladaj sobie do brzucha leżać pod kordlłą;) innej recepty domowej nie ma..chybaze wyprasujesz sobie spdonie żelazkiem i ubierzesz je na dupe od razu lepiej;]

Gość wczorajtyrre
PS. dla śmiecha napisalam kordłą,ale zaraz mnie zbesztają:D kołdrą ;] pasi?:D

Gość mgr farm
zapalenie pęcherza jak nic nie mówcie że dziewczyna sie pieści, to okropny ból, aż wyć się chce. chyba tylko zęby i migrena sa gorsze. bóle miesiączkowe to przy ostrym zapaleniu pęcherza pikus... Furagin pomógłby Ci najszybciej sprawdź czy nie masz w zapasach leków takich antybiotyków jak Cipronex lub Nolicin z leków bez recepty - Urosept (ale trzeba go brac duuuuuzo) albo Urosal (silniejszy, polecam) domowe sposoby - duuuużó pij (pęcherz się wypłukuje z bakterii, niestety częstsze wizyty w toalecie...boli!), duuuuzo witaminy C!! w dowolnej postaci (zakwasza mocz, bakterie tego nie lubią) oraz - jeśłi masz, choc wątpię - herbatki z liści borówki. LIŚCI! poza tym - trzymaj siedzenie i stopy w cieple (jak mnie dopada to termofor nosze w spodniach :) niestety leczenie domowymi metodami trwa kilka dni i jest dość nieprzyjemne bo objawy bólowe zmniejszają się powoli. moze No-spa odrobinę pomoże. jak nie daj Boże w moczu pojawi sie krew to natychmiast do lekarza!

Gość mialam tak tez
mialam tez - wiec znam ten bol. No da sie go przezyc po prostu...

Gość mgr farm
wszystko da się przeżyć, poza śmiercią samą w sobie. każdy inaczej odczuwa ból, inaczej też jest on nasilony w różnych stopniach rozwoju stanu zapalnego. moze dziewczyna ma stan bardziej ostry niz Ty, a moze tylko ma niższy próg bólu. tym niemniej nie ma co umniejszać, zapalenie pęcherza to masakra. też coś wiem na ten temat z doswiadczen osobistych :)

Gość znawczyni dupini
przegotowaną wodę pij z cytryną, mocz tyłek po 15 min w ciepłej wodzie, dużo higieny, i kup urosept - jest bez recepty, a pomaga po kilku dniach. jeśli nie przejdzie ta łatwo, musisz isc do lekarza, bo to oze byc wtedy juz bardziej zaawansowane zapalenie. powodzenia

Gość wefewer
oo zapelnie pecherza, ja ci moge powiedziec ze mi najbardziej zawsze pomagało jak bardzo bardzo bardzo duzo pilam i sikałąm ile sie tylko da. normalnie pilam wode litrami i jakossie to wyplukiwało i dalo sie zyc. poza tym jedz i pij wszystko co zwiazane z zurawiną, kup sobie jakis dzem czy cos