Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samozwaniec

stracilam dziewictwo z dupkiem

Polecane posty

Gość kamilaila
samozwaniec nie ma sie co przejmowac!zastanow sie tylko czy chcesz wrocic i dac mu 2ga szanse dlatego ze go kochasz czy dlatego ze sie przespaliscie i jest ci glupio czy cos??ale skoro myslisz o nim to moze...:) ja nic nie sugeruje:P:P:):)pozdrawiam:)

Gość qmulqs
Sprawa jest jasna. Nie zasługujesz na litość. Rozumiem faceta, miał ciebie dość. A kim jest każda kobieta która zostawia faceta?

Gość niezapominajka25
Witam, Samozwaniec - doskonale rozumiem co czujesz. Jestem w identycznej sytuacji, może poza tym, że to ja w ostatnich dniach rzuciłam takiego dupka a nie On mnie. Nie ma się co takimi przejmować. To samo z dziewczynami, które nie szanują swoich facetów. Pozdrawiam.

Gość niezapominajka25
Hmm dopiero teraz doczytałam, późniejsze Twoje wypowiedzi... Myślałam, że masz jakiś większy powód żeby nazwać go dupkiem, a nie tylko taki, że Ciebie rzucił...

Gość PImnbouu
Według niej Niezapominajka25 też jesteś dupkiem :D

Gość paulinka18latek
ja tez niestety straciłam dziewictwo z dupkiem wiem jak to jest po trzech tygodniach mnie zostawił a jaki miał głupi pretekst tylko taki ze nie ma go w łodzi po mimo to ze kazdy go widział ale co jak to sie mowi nie jedna rybka w jeziorze po mimo to ze cos do niego czuje i zjechał mi psychike to dam rade bedzie ok dam rade mam kochana przyjaciolke ktora mi w tym pomoze:)buziaki i nie martwcie sie z daleka trzymajcie sie z daleka od takich dupkow buziaki i pozdrowienia