Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwróżka

powroze. jest ktos chetny

Polecane posty

Gość elisabeth anna
co masz na mysli z tym haosem wrøzko?

Gość wwwwwwróżka
elisabeth jest ciezko, tak jakby nie robil tego co naprawde chce, nie wiem czemu ale to tak, jakby do wszystkiego sie zmuszal, nie ma harmonii

Gość nadinou69
nadinou69 jak potoczy sie moje mauzenstwo? da sie je uratować tuz przed ostatnia rozprawa rozwodowa czy nie ma juz nadziei? ja 17.08.69

wwwwwwróżka ezoteryczna jest obrazony i dumny,na zasadzie jak nie to nie. utrzyj mu nosa _____________________ Ja wiem, że taki jest, ale to on mnie zostawił, bo uwierzył innym ludziom nie mnie, a mianowicie kuzyneczce...Więc nie moge pierwsza się odezwać. Czy będzie chciał wrócic? Nasze daty powtórze... ja 02.08.86 i on 04.07.87

Gość elisabeth anna
no wlasniezgadza sie, alejak mu pomøc?

Gość wwwwwwróżka
nadinou jemu tez nie jest lekko. ten rozwod jest z twojej winy? bo czuje ze on ma do ciebie uczucia, tak jakby byl przerazony tym co sie dzieje, ale mysli ze nic nie da sie zrobic

Gość wwwwwwróżka
ezoteryczna na razie poczekaj, ale nie rob nic co mogloby cie pograzyc, nic negatywnego. przemysl wszystko, daj sobie czas. mozesz sprobowac za jakis czas porozmawiac z nim bardzo powaznie, szczerze, ale jesli cie odrzuci, nie biegaj za nim. on musi sie z tym uporac

Gość nadinou69
no rozwod to on chce, bo ja ogolnie od 10 lat nie zajmowlaam sie ani nim ani domem ani niczym, nie powiedzilam mu przed slubem ze cierpie na chroniczna depresja i tak z dnia na dzien sie pogarszalo, wkoncu siedze juz 5 lat w domu i moje zycie to lozko i telewizor, dziecmi tez sie nie zajmowalam za bardzo bo mnie denerwoawly to chyba przez moja chorobe bo bardzo je kocham, wszytkim zajmwal sie on, on zazadal rozwodu i powiedzil mi ze n tak zyc nie potrafi i ze uczucia do mnie wygasly juz dawno a probowal w tym tkwic ze wzgledu na dzieci, wiem ze ma teraz kogos innego , ale co moge zrobic, amma cichc andzieje ze jeszcze jakos moge naprawic wszytko:(

Gość wwwwwwróżka
elisabeth przygladaj sie i badz oparciem. reszta zalezy od niego. nastepny krok tez.

Gość wwwwwwróżka
nadinou czy on prowadzi firme

Gość nadinou69
narazie nie, ale zamierza po rozwodzie zalozyc wlasna juz otrzymal nawet dotacje, narazie praduje w tej samej branzy dla kogos innego

Gość Piotruś Ban cool
Ale was w wała robi :D Wyciąga proste wnioski z tego co jej rzucacie i karmi was tym syfem, a wy to łykacie :o

Gość wwwwwwróżka
nadinou to nie twoja wina, on ma taki charakter.zajmujac sie tym wszystkim przyjal role meczennika bo taka mu pasowala, twoja choroba jest usprawiedliwieniem na jego poczynania

Gość nadinou69
no ja go w sumie rozumiem bo pracuje od 7 rano do 7 wieczor, on zajmuje sie dziecmi, domem, wszytkim, i fakt faktem ze go oklalamalam nie mowiac przed slubem o jakby nie patrzec powaznej chorobie:( ale mam wrazenie ze to ja jestem ta zla, i ze to moja wina

Gość wwwwwwróżka
nadinou czy to ty jestes jego zona czy kobieta z ktora on chce sie zwiazac, cos tu nie gra

Gość nadinou69
jestem prawie ex zona:( wiec sama nie wiem juz czy jestem jego kobieta czy nie:( ostatnia rozprawa za 2 tygodnie, poprostu staram sie na to patrzec z jego strony, i racjonalnie, pozatym w sadzie pokazal papiery ze jestem leczona od 11 roku zycia, a jego swidkowie potwierdzzili ze nikt nic nie wiedzial, dopiero po slubie wyszlo

wwwwwwróżka ezoteryczna na razie poczekaj, ale nie rob nic co mogloby cie pograzyc, nic negatywnego. przemysl wszystko, daj sobie czas. mozesz sprobowac za jakis czas porozmawiac z nim bardzo powaznie, szczerze, ale jesli cie odrzuci, nie biegaj za nim. on musi sie z tym uporac __________________________ Hmm tzn ze on sam się pierwszy ni odezwie?

Gość wwwwwwróżka
nadinou to skomplikowana sytuacja, nie moge tu o tym pisac nie wolno ci sie poddawac, szukaj wsparcia takiego prawdziwego,to my sami jestesmy kowalami wlasnego losu, musisz walczyc o siebie

Gość wwwwwwróżka
ezoteryczna odezwie sie

Gość martininka.
a mi odpowiesz?kiedy sie znow zakocham,kiedy poznam druga polowke i czy wyjde za maz?

Gość nadinou69
dziekuje i dobranoc

Gość wwwwwwróżka
martinika ty sie ciagle zakochujesz, na pewno wyjdziesz za maz, jestes dobra osoba

wwwwwwróżka ezoteryczna odezwie sie ___________________________ Bo ja probówałam kidyś do niego ale kiedys... To mnie zbył a potem jego koledzy do mnie pisali... A niedawno ktos pisal do mnie podobnym stylem pisania jak on i gadal jakies bezsensowne rzeczy... Prosil o wlaczenie kamerki... Czy to on?

Gość wwwwwwróżka
ezoteryczna on tam tez byl

Gość wwwwwwróżka
blacksheep to nie to, jeszcze poczekaj troche

Gość martininka.
dziekuje....a kiedy poznam tego wlasciwego?