cofe_ina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 mam pytanie... pierwszyrazbiorę tabletki anty. w czwartek wzięłam ostatnią z blistra i od kilku dni mam krwawienie. i mam problem..ponieważ włąsnie od kilku dni odczuwam codziennie mdłosci. lekko i rzadko ale odczuwam. czy to normalne>? czy któraś z Was miała podobne dolegliwosci? Myślicie ze jest to spowodowane tabletkami?proszę o pomoc i z góry dzięki bo się trochę niepokoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cofe_ina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 dziewczyny żadna z Was nie miała mdłości podczas brania tabletek? proszę powiedzcie co sądzicie na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytaj sobie ulotke i skut Napisano Sierpień 28, 2008 uboczne, mdlosci sa normalne, podobnie jak szereg innych objawów, zwłaszcza odczas pierwszych trzech opakowań. Masz watpliwosci to zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Sierpień 28, 2008 a tówj lekarz tego nie wie?? daj nr tel do niego to go zapytam...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź do gina i powiedz mu o tym Napisano Sierpień 28, 2008 wysłał cię na próby wątrobowe? Objawy wskazują na to, że tabletki są źle dobrane i należy zrobić próbę wątrobową i zmienić na inne. Nie zwlekaj bo bardziej sobie zaszkodzisz niż pomożesz. Idź koniecznie do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cofe_ina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 dzięki za pomoc... chyba naprawdę wybiorę się dolekarza...pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach