Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płakac mi sie chce

Proszę niech mnie ktoś pocieszy...

Polecane posty

Gość ewa1989
a Ty amant dalej zony szukasz xD

Gość the same story
Ewa.To nic nie da.Mialam tak samo z 1 exem.Nie bylam dla niego pogotowiem bo nie mial innej ale leczylam sie z milosci do niego cale 3 lata!!!!!!!!!!!Dlaczego?Gdyz on co miesiac sie odzywal.Przyjechal,pogadal,przytulil a ja gnilam w srodku.Tylko definitywny koniec tu podziala.Zmiana numeru telefonu,zmiana maila,zmiana numeru gg.Jak przyjdzie pod dom byc twarda.

Gość the same story
A facetow to gowno obchodzi co kobieta czuje.Ja moglabym pewnie na kawke biegac z moim ostatnim exem co kilka miesiecy aby wracac do domu i wic sie z rozpaczy?

Gość Płakac mi sie chce
Ale on to wszystko wie! ;( Wie jak bardzo mnie to wszystko boli... Ale ma to w dupie! Nie obchodzi go co ja czuje... Odpowiada mu taki układ... A ja tak bardzo chce mu dać wszystko co tylko możliwe... Boję sie zerwać z nim kontakt. Może i nie odzywałby sie... Ale... Co wtedy? Jaki sens.. Jaki sens miałoby codzienne wstawanie z łóżka? Nauka, praca... Wszystko robie z myślą o nim... The same story, Zadaję sobie dokładnie takie same pytania... Mój ex nigdy mi za nic nie dziekował, i nie zamierza.. On chce dalej brać... Nie dając nic w zamian...

Gość wydepilowana ewa
skontaktuj się z sexuologiem on Ci pomoże jak mnie pomógł seksuolog@op.pl

Gość ewa1989
to ja juz nie wiem co wam poradzic. ja bym zacisnela zeby i nie odp na sms na sile zajela sie czyms. Bo co teraz? siedziec i sie umartwiac by bardziej bolalo? ja taka nie bylam, nie bede i nie jestemn

Gość the same story
Ja np nie odbieram juz jego telefonow.Cos tam probowal jeszcze pogadac ale olalam.Koniec to koniec. Ja bym nie zgodzila sie na lozko.Oszukuje Cie i ja!!!!

Gość ewa1989
dokladnie. niezle ziolko z niego

Gość Płakac mi sie chce
Nie potrafię być twarda i stanowczo powiedzieć NIE... Dałabym mu wszystko... Co gorsza... zdarzyło się kiedyś że zobaczył nas razem ich wspólny kolega... O ile Jego zatkało, tak ja popisałam sie niesamowitą kreatywnością i jeszcze go kryłam żeby się jego nowa dziewczyna nie dowiedziała... To jest chore ;(

Gość the same story
I tak on bedzie z Toba i z nia spal do usranej smierci...

Gość Płakac mi sie chce
Myślisz że nie mam szans na odzyskanie go? :(

Gość ewa1989
do :Płakac... bez urazy ale takie cieple kluchy z Ciebie ,ze ja pierdziu grochem o sciane

Gość the same story
A chcesz go odzyskac?Milosc miloscia ale jak mozna chciec faceta ktory bzyka ciebie i swoja panne?Co innego gdyby byl z nia i po jakims czasie zapukal.To jeszcze jeszcze mozna by bylo dac mu szkole wytrwania ale terazz?

Gość the same story
Ja nawet swojemu juz bym nie dala szans...Wybral ja,nie ma powrotu.Nie ma,mimo lez.

Gość ewa1989
ide sobie. Doblanoc :****************************************************************************

Gość Płakac mi sie chce
Lepiej się już zamknę. Dziękuje i dobranoc.