Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki tam sobie gosc

Ozieblosc w lózku

Polecane posty

Gość lampka polnocna1
w obu przypadkach najczesciej skutecznie odblokowuje je kochanek

Gość Taki tam sobie gosc
lampka dzieki za slowa otuchy.

Gość DeMo
taki tam sobie gość" a możesz napisac spod jakiego znaku zodiaku jest Twoja żona? Może ustalimy, jakie kobety są energiczne a jakie sa do...niczego. Jak napisała energiczna30latka, skorpiony faceci sa do niczego bo można ich wyokońćzyc i odchodzą ;-)

wszystkie tutaj kobiety nie rozumieją tego ze istnieje oziębłość pierwotna i te kobiety nie maja potrzeb występowania w dyskusjach na forach bo to je nie interesuje.U was są problemy innego rodzaju macie blokadę spowodowaną niewłaściwym podejsciem partnera do erotyki ,lub blokadą moralna (moralniakiem) a to coś innego

Gość lampka polnocna1
do takie tam gosc - przepraszam ale to szczera prawda ..a juz jesli kobieta proponuje ze zacznie brac tabletki anty zeby w sferze seksu bylo lepiej ... a nie jest to juz powaznie bym sie nad tym zastanowila...

Gość Taki tam sobie gosc
demo jest z pod znaku barana

Gość Taki tam sobie gosc
wiecie moja malzonka tlumaczy swoje zachowanie tym,ze ona byla tak wychowana. w domu sie na takie temyty nie rozmawialo. po prostu klasztor.

Gość trochę nie na temat
Jakiś tam facet - rozumieć rozumieją, ale co z tego wynika? Nikt tu nie udzieli konkretnej rady, bo jak? To tylko takie teoretyzowanie (stąd też mój nick). Ale też nie mamy pewności, jakiego rodzaju oziębłość występuje u żony autora tematu. Trudno tak postawić diagnozę i to niefachowcom. (nie mówię o wszystkich, bo nie wiem, kto kim jest!). Mi takie pisanie i czytanie pomaga też zrozumieć siebie... Ale już się nie wtrącam.... :-)

Gość cisownianka2008
Faceci mają tę przewagę nad kobietą, że niezależenie jak fatalny był dzień ( mógł być bardzo fatalny) to numerek ich zrelaksuje .... A ja mam tak, że jak mnie dyro opier...w pracy, przychodzę jest impra i muszę wszystko pozmywać a mój mężczyzna jeszcze mi dopier..., ze wyglądam grubo to z całą pewnością idąc do łóżka zamienię się w seksowną kocicę i zrobię mu dobrze:/

Gość DeMo
Czyli na naszej liście mamy kobety oziebłe spod znaku 1. barana 2. .....

Gość DeMo
..ależ oczywiście 30latko, dlatego chciałbym abyśmy podawali przypadki oziębłych kobiet - ich znaki zodiaku - i ustalili liste zimnych, lodowatych i kwaśnych kobiet wrrrrrrr :-) na podstawie zgłoszonych przez biednych, załamanych, zasmuconych i zbłąkanych meżczyzn...

cisownianka2008 masz chama mężą bo jak on może ci mowić że jesteś gruba, nie jestes jego kochanka a żona i żone trzeba szanować a nie dołować bo wiąże się z nią całe życie

Gość DeMo
zgadzam się z jakimś tam facet", że masz męża bez ...taktu. Mógłby Ci powiedzieć jakos tak delikatnie,a le nie prosto z mostu. A w ogole to Cie podziwiam, że wszystko robisz sama. Nie pomaga Ci w domu? No to znaczy, że ....cham. sorki, ale para to para i trza se pomagać...

Gość Taki tam sobie gosc
nie mylmy pojec. ja nie wymagam od partnerki gotowosci seksualnej w kazdej chwili.

Gość kumacz czaczy
a co zrobić gdy po dobrych kilku latach małżeństwa - moja żona nigdy nie miała szczególnego powera do sexu... a teraz wcale nie jest lepiej.... Kobiety poradźcie jak ją rozpalilć

Gość cisownianka2008
*jakis tam facet* wiesz chodzi o to, że ja potrzebuję fajnej atmosfery do seksu a po takim wstępie to ja wymiękam, dlatego faceci też powinni zwrócić uwagę na to jak traktują swoje żony a także czy ich kobiety nie miały koszmarnego dnia, który kwalifikuje się tylko do gorącego prysznica, lampki wina i spokojnego pójścia spać. I jeszcze jedno mój facet ma jeszcze to do siebie, że budzi się nad ranem koło 3-4 godziny i bez pardonu pcha się wiadomo gdzie, nieważne, że jestem sucha jak pieprz ... no kurde ... a ja myślę tylko o tym, że chcę jeszcze trochę pospać bo o 6 trzeba zbierać się do pracy. Sądzę więc z całą pewnością, że jak opowiada swoim kuplom o mnie to też jestem zimna suka;)

Gość byłam jak Twoja żona
Z domu wyniosłam takie nauki: każdy facet tylko jednego chce od kobiety, seks jest dla kobiety przykrym obowiązkiem, tylko dziwki jęczą z rozkoszy - porządne nie mają żadnej przyjemności. O orgazmie to nawet nie słyszałam. Mój mąż nie był moim pierwszym, poprzedni nie wytrzymali z kłodą i uciekli. Mój mąż się chyba zakochał więc wytrzymywał a zresztą uparł się mnie zmieniać. I pomimo, że to z nim właśnie miałam pierwszy orgazm to nie stałam się od razu wulkanem seksu. Mąż stosował też szantaż w stylu: jak mnie kochasz itd. A ja że zakochana to godziłam się np na oral i sama zaczęłam to lubić choć jeszcze udawałam że to be. Całkowicie mi się odmieniło po urodzeniu drugiego dziecka, gdy byłam na urlopie wychowawczym- wtedy wyprowadziliśmy się od moich rodziców i sama mogłam sobie układać wszystko po swojemu. Co prawda miałam dwoje małych dzieci ale nie pracowałam i byłam bardziej wyluzowana. Możliwe że też wpływ na mnie miało to że zbliżałam się do trzydziestki, no i media też swoje zrobiły. A ile lat ma Twoja żona, czy Ty próbowałeś ją przekonywać że to żadne zboczenie? Może jeszcze nie za późno?

Gość Taki tam sobie gosc
DEMO zgadzam sie z toba w zupelnosci. tych typów macho co w domu po "wykanczajacej" pracy rozsiadaja sie przed telewizorem i komenderuja swoja partnerka wykopalbym w kosmos. nawet jak kobiety zajmuja sie "tylko"domem ,to ja bym sie z nimi nie zamienil. kiedys nastopila taka sytuacja ze musialem zajac sie dziecmi i domem przez tydzien. myslalem ,ze wykituje na nic mi nie starczylo czasu. a moja zona w miedz czasie wciagnie sobie jeszcze jakiegos tokszola. PODZIW DLA TYCH PAN.

normalnie rozbudzona kobieta chce sesku cały czas Tak mi mówi moja żona jej się chce cały czas Moze nie zawsze chce miec orgazm ,bo jak jest zaspokojona seksualnie to potrzebuje długiej stymulacji ale dla niej każde bzykanko jest przyjemnie.Może ty nie rozbudziłeś jej fantazji i ma blokade na ciebie?

Gość DeMo
Jeśli jest tak jak piszesz - "taki tam sobei gość" - to znaczy, że nszanujesz kobietę. tam myślę, a skoro szanujesz, to znaczy, że ona może sobie mysleć, że nie będziesz miał jej za złe, że Ci nie da.. Tzn. chciałem napisać, że nie będziecie wspólnie uprawiac seks. Bo wiesz, czasami jest tak, jak w pisakownicy. Jak dzieciak zobaczy, że zabierze drugiemu zabawkę, ten jest grzeczny i mu nic nie odpali grabełkami, to tamtem mu zabira dalsze zabawki.... Czasami, tak myślę, że dobry facet traci... u cwanej kobietki. Ona robi co chce, ogranicza, zabiera Ci prtzyjemność, a Ty ? Jesteś spoko gość, rozumiesz ją idziesz na współpracę, a ona mysli "jest wporządku, zrozumie mnie" A Ty sie chłopie kisisz.... :-(

Gość Taki tam sobie gosc
demo czyli jednym slowem trzeba zostac HAMEM :D

Gość kumacz czaczy
nie sądzicie że czasy się zmieniły i teraz to kobieta rządzi w małżeństwie - tzw równouprawnienie

Gość DeMo
zostac HAMEM? To łatwe... ale powstaje pytanie, czy wówczas, Twoja kobieta nie szukałaby pomocy w necie, tak jak my szukamy teraz? Można powiedzieć, "a co mi tam. byle mi było dobrze"... Tylko czy to jest z naszą wewnetrzna natura mężczyzny szanującego kobietę, i szukającego pomocy, nim podejmiemy decyzje o tym aby byc z inną...w łózku. Można szukać z partnerką rozwiązania, ale jak nie znajdujesz, to machasz na to reką i... sądy zarabiają. Szkoda tylko dzieciaków.

Gość Lalande2125
czemu HAMEM? pisz po polsku że SZYNKĄ ale... czemu szynką? :-o

Gość DeMo
a wiecie faceci, co jest w tym najdziwniejsze? Szikamu wsparcia i pomocy na "kobiecej stronie zycia".... Tu sa ich pogaduszki, ploteczki itd. A my biedaki oczekujemy pomocy od płci, która nas olewa... No może nie wszyscy sa tacy sami, ale jest ciekawie

Gość DeMo
My tu gadu, gadu a Ty człowkieku nie masz rozwiązania... Jakie są twoje wnioski z tej dyskusji? pomógło Ci to? Co zamierzasz zrobić?