Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ataira

męski foch

Polecane posty

Nieznany sprawca - BRAWO dobrze wiedziec ze sa jeszcze faceci ktorzy maja identyczne podejscie jak Ja i nie daja sie psychicznie manipulowac

W co niby trafiłaś? :o To był jeden przykład tylko jak zignorowałem jej focha. Mam podawać inne? :o Bez celu to jest. Tłumacze tylko, że po mnie jej fochy spływają jak po kaczce 🖐️

Jakie przeprosiny od mamusi? :o Czytaj ze zrozumieniem - ona chciała, zebym jechal gdzies z jej matką, ja powiedziałem, ze nie pojade. Ona strzeliłą focha. Ja poszedłem z kolegami na piwo. Za dwa dni on (wtedy moja dziewczyna) przeprosiła mnie za focha i ze nie powinna na mnie wymagac takich rzeczy. 🖐️

Dobrze, że mi to wreszcie dokladnie wyjaśniłes bo naprawdę bym się tego nie domyslila. :classic_cool:

Gość FOCH=
Fachowe Obciaganie CH..

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
mój strzela focha zawsze jak go za cos ochrzaniam.Nie jestem szczególnie choleryczna i trudno mnie wytrącić z równowagi, ale czasem i owszem zdarza mi się,że trace panowanie.Staram się jednak nie przekraczac pewnych norm i nigdy nie zrobiłam karczemnej awantury, bo też powodów az takich mi nie daje.W sobotę poszło o kibelek.Facet przy okazji remontu łazienki nawrzucał mi tam jakiegos badziewia,chociaż prosiłam wioelokrotnie aby tak nie robił. Badziewie poprzyklejało się ścianek i szorowałam to pół godziony bez skutku.Powiedziałam,że jak mi jeszcze raz tak naszkudzi to coś mu zrobie, jeszcze nie wiem co ale coś z pewnościa.Od tego momentu jest wielki foch i tak za każdym razem.Zero krytyki i wytykania błędów bo nawet jeśli intencje sa dobre to mamy męskiego focha.Nie mam pomysłu co z tym robić, jest wyjątkowo drażliwy na swoim punkcie a tak poza tym to bardzo ok.