Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyckowataahoj

śPICIE W STANIKU. ? ? ?

Polecane posty

Gość cyckowataahoj

ja mam 17 lat, śpię bez stanika, czy to może wpływać źle na kształt moich piersi.?

Gość cyckowataahoj
to dobrze, bo już myślałam, że coś źle robię

Gość moim zdaniem nie
to właśnie spanie w staniku szkodzi piersiom

Gość ja spię bez stanika

chyba bym zwariowala jakbym miala spac w staniku, spie bez stanika i bez majtek ;P

Gość po domu też
ło matko, ja to jestem może jakaś dziwna, ale jak jestem w domu np. cały dzień to też chodzę bez stanika bo mi tak wygodniej, a co dopiero spać w nim...jak wracam do domu od razu przebieram się w "luźniejsze ciuszki" i automatycznie stanik tak samo bo tak się lepiej czuje;) czy tylko ja tak mam? w sumie może dlatego że mam mały biust B w porywach na C zależy jaka numeracja więc może dlatego....

Gość a jaśpię w
Ja śpię w staniku, mam taki specjalny, bawełniany i mięciutki. Mam duże piersi i nie mogę spać bez, bo mi wtedy przeszkadzają i nie chcę, żeby obwisły. Jeżeli macie małe piersi to nie trzeba spać w staniku, ale jeżeli duże to jak najbardziej jest to wskazane. Oczywiście nie śpimy w dobrze dopasowanym biustonoszu na fiszbinach, w którym chodzimy cały dzień ! Śpimy w miękkim staniku, bez usztywnień.

Gość sibi
ale można spać w koszulkach takich bawełnianych które lekko je podtrzymają,ja śpię nie w staniku tylko w takiej koszulce dopasowanej,i moje piersi są ładne i jędrne zawsze.piersi mają odpoczywać w nocy

Gość CAPS__LOCK
JA W STANIKU SPAŁAM tylko w czasie karmienia piersią - miałam staniki na noc, takie sportowe bez podzielonych miseczek, baaardzo wygodne i moglam umieścić w nich wkładki laktacyjne i isę nie przemieszczały.... poza tym nigdy w staniku!!!!

Gość sibi
myśle że można spać w bawełnianym takim lekkim,i bez usztywnień tyczy się tylko osób o obfitym biuście,ja noszę 70b i nie potrzebuję spać w takim,kiedy ś takm bardzo chciałam mieć większy rozmiar ale teraz już nie zamieniłabym moich na większe:)

nie wyobrazam sobie spac w staniku:O ale moge zrozumiec te które maja wieksze biusty. Ja mam srednio-male i nie mam tego problemu:P

Polecam tematy o spaniu w biustonoszu dla biuściastych: http://tiny.pl/28j1 i dla małobiuściastych: http://tiny.pl/2phg Ogólnie: spanie w biustonoszu (takim z fiszbinami też) NIE szkodzi piersiom, a może być nawet wskazane po zmianie rozmiaru stanika na prawidłowy, bo pomaga w przywróceniu jędrności biustu. Warunek: dobrze dobrany rozmiar, bo stanik w złym rozmiarze szkodzi piersiom nawet w dzień.

Gość siaaaaala
czy chodzenie bez stanika znieksztalca biust? piersi moga stac sie mniej jedrne?

Ja śpię bez stanika bo chce zeby piersi odpoczęły po calym dniu. Ale mam pytanie, czy jak jestescie w gosciach np u rodziny albo znjomych to spicie w staniku czy bez. Ja sie czesto wstydze to pię w staniku ale strasznie tego nie lubię i jest nie wygodnie ;/

Gość Matrusia
Ja ostatnio zaczęłam spać w staniku ... Tylko zaczęłam ostatnio się zastanawiać czy to szkodzi czy nie ... Dla mnie to jest wygodne takie spanie. Pozdrawiam ;)

Gość missssssssss
ja spie w staniku jak spie z chlopakiem, mam bardzo male piersi w koszuli jestem calkiem plaska...

Gość jdfnbdkj
oczywiście ze nie, mnie lezec w staniku jest niewygodnie a co dopiero spac. spie bez stanika i bez majktek, w majktach tylko jak mam okres

Gość ja pierdzieleeeee jak slysze
teksty o tym, ze KOMUS NIEWYGODNIE w staniku, to lapie sie za glowe!! przeciez oczywiste, ze niewygodnie jest tylko w ZLE dobranym rozmiarze! jesli rozmiar jest dobrze dobrany, nie ma mowy o jakimkolwiek dyskomforcie, wrecz przeciwnie. spie w staniku, od kiedy zaczelam nosic wlasciwy rozmiar. nie tylko lepiej si czuje, ale piersiom wyszlo to na dobre :) (ladniejszy ksztalt, lepsza jedrnosc, wzrost o 3cm na obwodzie:) )

Gość Marciiiik
Witam! Trochę się na tym znam bo pracuję w sklepie z bielizną i miałam szkolenie w tym zakresie na którym uczyłam się, że kobiety powinny spać w staniku - dobrze dobranym, zwykłym bawelnianym. Jest to wskazane i służy piersiom. Efekty oczywiscie nie bedą widoczne po jednej nocy. Jeżeli będziemy spać w staniku nasze piersi bedą kształtne i bardziej jędrne. Ja osobiscie zaczelam spać w staniku kupialm sobie takie zwykle bawelniane bez zadnych udziwnien i push-up'ów i jest mi bardzo wygodne! Nosze rozmiar 80C i osobiscie POLECAM SPAĆ W STANIKU! pozdrawiam

Gość nie wyobrazam sobie spac w sta
niku. stanik zakladam tylko jak wychodze z domu. biust mam alutki ale jak nie zaloze stanika to widac sutki odznaczajace sie

Gość mam mały biust
i nie widzę potrzeby spać w staniku

Gość kupuję staniki
na bazarku, za 10 zł bo na takie mnie stać. Są mniej więcej dobrane do moich piersi, ale jakbym miała jeszcze spać w staniku to dla moich piersi byłaby to katorga. Więc już wolę dać im trochę odpocząć i śpię bez. Biust mam zresztą mały.

Gość edyyyyyyy
ja spie w staniku bo jest wygodniej i piersi sa podniesione stanik je ksztaltuje pod jakim wzgledem spie w nim od pewnego czasu i moje piersi sa uniesione jedrne i wygladaj mlodo:)))) polecam to dziala