Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Everlast ...

Mam problemy z potencją ... help

Polecane posty

Gość Everlast ...

no wiec tak ... na wstepie powiem ze ma 16 lat i mam problemy z potencją gdy moja partnerka i ja chcemy sie kochac to zawsze jest nie wystarczająco twardy i nie da sie nim uprawiac stosunku ... wogule ostatni mało staje a jak stanie to tylko na chwile i opada albo jest miętki co jest nie tak stres przemęczenie ... nie mam pojęcia pomóżcie ... aaa i znacie jakies naturalne sposoby na poprawe potencij ??? dodam ze miałem juz kilka przypdków gdy nie mogłem nim tego zrobic i strasznie boje sie następnego razu (jestem przez to jeszcze częściowym prawiczkiem) moze dla tego ze miałem takie przypadki nie powodzen to teraz mam takie problemy help plis !!!!

Jak dla mnie trzeba sobie zrobić z tydzien odpoczynku od panny i reszty świata - najlepiej gdzies pojechać :)

Gość Everlast ...
a co mi poradzicie jak sie widze co dzien i zawsze moze jej cos odpalic ze jej sie zachce i co w tedy ... zrestą śpi u mnnie w ten weekend

Jak tak będziesz trząsł portkami to ci nigdy nie stanie:o wino kup tylko nie za 4,50 :o takie chociaż za 15 zeta :P będziesz odważniejszy :classic_cool:

Gość Everlast ...
Ile ty masz lat co ? zresztą co cie to obchodzi ... bedziemy robic to co lubimy i ch ci to tego ... a po za tym mam inny problem

Gość Everlast ...
ale słyszałem ze tez nie mozne przesadzic bo wtety tez nic nie wyjdzie jak to jest co to znaczy nie przesadzic czyli ile mozna tego wina

Gość Everlast ...
no co nikt sie nie wypowie potrzebuje pomocy

Gość Everlast ...
.... no pisac

Gość Everlast ...
Ze stoicką miną godzinami wpatruje się w szczelnie zamkniętą margarynę Delmę z dodatkiem masła,po czym wyobrażając sobie ją w objęciach starej ekspedientki z osiedlowego sklepiku "Kaprys" delikatniymi aczkolwiek rytmicznymi ruchami języka staram się zlizać resztki jej złuszczonego naskórka. :classic_cool:

Gość Everlast ...
no fajnie i co jeszcze

Gość Bustressedee6sd3deeae
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest hitem internetu.