Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3OPCJE

Jakiej rasy macie psa?

Polecane posty

Gość ewrfref
A tak w ogóle to kocham psy. Bez psów nie wyobrażam sobie życia. Póki mieszkałam z rodzicami i byłam niesamodzielna, nie mogłam mieć psa. To była wegetacja, ciągły stres i poczucie braku sensu. Uwielbiam psiaki wasze i pozdrawiam serdecznie śląc im "dobre fluidy" i życzę żeby były bezpieczne i szczęśliwe aż po kres długiego życia.

Gość Piotruś Ban z wizytą
Kobiety, które hodują więcej niż 1 psa w domu, mają tam straszny syf i śmierdzi psim szczochem :o Żal mi was

Szaucerka miniaturowa(7-letnia).Czarna,z szarymi lapkami i broda.Grzeczna,posluszna,najukochansza na swiecie.Jest jak czlonek rodziny.

Gość Piotruś Ban z wizytą
Dodam, że ja też śmierdzę ale inaczej. Bardziej jak kocia kuweta z kiszoną kapustą :)

Gość skiiratka
west highlsnd terrier:) uwielbiam go

Gość M A R I T K A
Amstaffa:) super pieski:)

Gość powaznaSprawaAjakze
2 owczarki niemieckie, bron boze nie w bloku:)

Gość FSGFDGsfd
FOXTERIER

Gość ewak1981
amstaffkę)

Gość ewrfref
Moje mogą mieszkać nawet w budzie, czy w innym lokum wielkości nory. To naturalne dla psa. Natomiast muszą mieć nie tyle "wybieg", co wyjścia na zewnątrz połączone z jakąś psią pracą, żeby ich potrzeby były spełnione.

Gość do ewrfref
:) to chyba kwestia ułożenia jużaka. Nasz przybył do nas jak miał 3 tygodnie, weterynarze nie dawali jej szans na adaptację - fakt - za szybko odłączona od matki. Początkowo była słodka, potem miała okres buntu, powarkiwała. Ale zaraz potem przeszła jakąś przemianę - jest najsłodszym, najłagodniejszym psem :)) a do tego bardzo ładnie pilnuje, fantastycznie zagania! No i opiekuje się dziećmi - naturalnie przy naszej kontroli - ale waruje przy dziecku w wózku. Jest fajnym, przyjacielskim psem, strasznie kochanym, wiernym i oddanym - nie położy się spać, dopóki nie zagoni całej naszej rodziny do łóżek :))

Gość pinczerek miniaturowy
czarny, szczekliwy i nadpobudliwy :D nie polecam :D ale i tak go kocham :*

Gość ja mam yorka suczke
kochana psinka ;-) Chciałabym mieć jeszcze jedną suczkę tej rasy i chyba się zdecyduje ;-) Ogólnie uwielbiam pieski, mam jeszcze kundelka którego znalazłam wygłodzonego i porzuconego, też jest kochany. Mam duży dom z ogrodem i mogę sobie pozwolić na 3 pieski :-)

Gość Piotruś Ban z wizytkąą
Będziesz miała cudowny psi fetor w całym domu, a najlepiej jak zaczną \"ocierać sie\" o firanki i kanapy :classic_cool: To doda jeszcze więcej zapachowi twojego domu :o Syf i kiła