Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Tylko prawdziwych kmiotow nie stac na wyslanie swoich dzieci na studia dzienne

Polecane posty

Gość a co ty robisz na darmowym
forum? jesteś głupia bo nie korzystasz z lepszych płatnych for.

Gość dziadu
:o mialas za ciezkie zabawki w dziecinstwie ??

Gość I_know
Moich rodzicow nie bylo stac na moje wymarzone studia i wcale ich nie obwiniam i nie mam do nich pretensji.Teraz sama finansuje swoje studia i wcale nie narzekam.

Gość ja cjestem na stiudiach
dziennych i moi rodzice nie płacą na to nawet złotówki. Widać, że o studiach wiesz ze słyszenia:classic_cool: Nawet kieszonkowego nie dostaję, tylko raz w miesiącu na bilet🖐️

trzeba sobie umieć znaleźć sponsora

i potem tacy STUDENCI koncza studia, na ktorych sie nic nie nauczyli, gdyz ciagle sa zmeczeni praca i utrzymywaniem sie

Studia dzienne są darmowe:p Jak dla mnie nie ma różnicy jakie studia się skończy, ale tak w drodze ścisłości wszędzie (ale to wszędzie) - oprócz w Polsce oczywiście - tylko płatna szkoła jest coś warta, a do darmowych chodzą ubodzy. Taka prawda. Powiedz amerykanowi, że skończyłaś państwowe studia to Cię wyśmieje.

Nie mam sponsora, pracę zaczęłam dopiero na 5. roku. Mi nie przeszkadzało nigdy studenckie życie i to, ze nie mam samochodu, mieszkania, superciuchów, drogich perfum itp. PO prostu wtedy zajmowałam się randkami z moim chłopakiem (biednym jak mysz kościelna), nauką, dyskusjami na odpowiednie tematy, piciem piwa. Ot, studia. Nie wiem, po co miałby mi być potrzebny sponsor:O

Amerykanie na roku mają 6 przedmiotów, z czego 5 to mogą byc różne dyscypliny sportowe, więc nie wiem, o czym bym im miała mówić i o czym dyskutować:O Nie to, żebym coś miała do nich, ale znam jednego dziennikarza amerykańskiego, który z wykształcenia jest psychoterapeutą i pedagogiem. To skończony cham i nie chodzi tylko o to, ze amerykańskim zwyczajem beka, dłubie w nosie i pierdzi głośno przy innych, nawet w pracy. Jego poziom inteligencji jest żenujący (ja znam angielskie słowa, o których on uważa, ze nie istnieją... i to podstawowe, proste!), po prostu dno...