Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muffinka***

jak zaczac przygotowania do slubu???

Polecane posty

planujemy slub.... tyle,ze nie bardzo wiem od czegfo powinnam zaczac, a niestety nie bardzo moge sie teraz kogos poradzic... jeszcze nie mamy daty zaklepanej, ale myslimy o 21 maja 2010. tylko, ze bardzo chcialabym raczej nie standardowy slub, nie wiem, czy najpierw poczukac miejsca, itd. czy najpierw zaklepac sobie termin?? pomozecie??

Gość boje sie tartaku
o ludzie tyle jeszcze masz czasu... termin w kosciele , poszukaj sobie sali i orkiestre moze zaklep. To chyba najwazniejsze

na pierwszym miejscu poszukaj odpowiedniej sali, zaklep termin na sali, potem fotograf(jeśli chcesz to kamerzysta) i zespół bądź dj potem możesz myśleć o kościele, ale teraz to nikt w kościele Ci jeszcze terminu nie zaklepie jak już będziesz miała te podstawowe rzeczy zaklepane potem już jest o wiele łatwiej :)

a ile mniej wiecej wyniesie nas za slub?? bo niestety trzeba bedzie sie troche ratowac kredytem;) chcemy niezbyt duzo gosci, za to wiecej roznych szczegolow... czy juz ktos tu mial na slubie chorek gospel??

moj brat mial, ale to dlatego ze czesc rodziny jego zony po prostu nalezy do takiego chorku. nie mieli organisty w ogole tylko chorek - klimat nieziemski!!! ale z tego co wiem to oni sie nie najmuja na inne imprezy. spiewaja tylko na mszach lub imprezach ich stowarzyszenia.