Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAgdaaam

Poradźcie coś - problem!

Polecane posty

Gość MAgdaaam

Wczoraj skonsumowałam związek z poznanym przed wakacjami chłopakiem, ogólnie miałam o nim bardzo dobre zdanie, przywiązałam się trochę do niego ale wczoraj stało się coś niedobrego. Kochałam się z nim, byliśmy lekko podpici ale to co poczułam a raczej to czego nie poczułam zadziwiło mnie strasznie. Chłopak ma to o długości chyba z 10 cm, a do tego nie stanął mu chyba bo nic nie poczułam, po dosłownie 30 sec. zobaczyłam że ma już dość i bo było na tyle. Dla mnie to totalnie fakt niebyły zero doznań. Może to był jego pierwszy raz, nie wiem. Jak temu zaradzić, co z tym zrobić, nie chce go rzucać tylko dlatego, że jest jak jest!

Gość ONww
Pewnie to jego 1 raz. Ja też tak miałem że przez pierwsze 2 razy mi nie stał a potem to urósł do prawie 20 cm. Musisz go pocieszać :)

Gość Heniek Buc
Prosta sprawa: twoj facet jest chomikiem.

Gość ewa1989
ojojojoj prawiczek na sto procent:)

Gość aaaaaaasia
nie wiem, czy to jego piewszy raz, czy nie, ale powinniscie o tym szczerze pogadac, jesli chcesz kontynuowac ta znajomosc moj obecny facet na samym poczatku wysiadał po 2 minutach. ale teraz - o bondo! w zyciu nie mialam lepszego kochanka. najczesciej problem tkwi w glowie...