Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NL5555

JAKI KOLOR ZASŁON LUB FIRANEK DO TEGO PASUJE KOLORU?

Polecane posty

Gość epson
wczoraj pytałaś, chyba ci doradzili :o

Gość NL5555
Podróżując po kraju w poszukiwanu nowych bodźców erotycznych, bardzo czesto zatrzymuje się w barze "Po zapadłą klatą" w Swornych Gaciach gdzie Pani Krystyna nomen omen z gazowni parzy mi wspaniałą herbatę używając do tego swoich przepoconych rajstop, co zbawczo dziła no moja zniszczona cerę oraz rozluźniajaco na zmęczone zwieracze

Gość bgvfd
loooooooooooo ma identyczny kolor pokoju :D

Gość śliczna lolka
ja bym dała albo szare, albo szare lekko wpadające w niebieski, albo bardzo, bardzo blady żółty

Gość zielony pastelowy

jesl samą firanke to ldelikatna biala,ladnie bedzie sie odbijac ,fajnie by tez wygladala firanka wykonczona lamowka o kolorze scian,a jesli chodiz o zaslony to tak jak juz ktos wspomnial-szare.

Gość NL5555
MASZ TAKI SAM KOLOR POKOJU ??? ŻARTUJESZ? I CO PODOBA CI SIE?

Gość FIRANKIII
TYLKO NIEBIESKIE!!!

Gość bgvfd
zajebiscie to wyglada jeszcze do tego jakies przyciemnione swiatlo :D tylko ze ja mam bardzo slromny ten pokoj bo to tylko taki na razie, mam tylko lozko jasne i duzo jasna komode dlatego nie powiem ci jakie dodatki pasuja, ktos pisal ze fioletowy ale nie wiem czy juz nie edzie przesadziscie slodki taki pokoik:D

Gość DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
a NIE ZA CIEMNY TAKI POKÓJ ?WG MNIE CHYBA ZA CIEMNY ALE JUZ POMALOWALAM WIEC TRUDNO SIE MÓWI

Gość bgvfd
nie no co ty u minie wszystkim sie podoba bo jest nastrojowy, dasz jakies jasne dodatki i bedzie git:D tylko nie wywalaj starej farby bo latwo o obicia i wdedy trzeba zamalowywac:D

Gość DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
KOCHANA A WG CIEBIE PASUJE DO TEGO POMARAŃCZ TAKI ZACHIDZĄCE SŁONCE? BO JEDNĄSCIANKE MAM TAKIM KOLOREM W TYM POKOJU A RESZTA TYM WRZOSEM ..

Gość bgvfd
wlasnie przymierzalam pomaranczowy dlugopis do scian:D i chyba bedzie pasowal :D a powiedz mi jeszcze jakiego koloru masz dodatki do tego pokoju, szary tez chyba bedzie dobrym rozwiazaniem

Gość DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
włąsnie dodatki chyba zmienie na nowsze bo mam stare meble takiego koloru bordo ale nie za ciemny ten bordo a raczej takie bordo nie pasuje chyba do wrzosu :( wiec i tak musze wymienic na jasne te meble..:)

Gość DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
meble mam koloru brązowego ..ale też nie za ciemne ..sama nie wiem juz teraz jak to urządzić :)

Gość DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
w dodatku czy fajnym pomyslem jest pomalowac pod oknami i kolo okien zaraz te scianki na pomarancz a sciany normalnie kolo tego na wrzos..czyli zeby te same scianki wokolo okien byly tylko na pomarancz ?

Gość a ja ostrzegam cię przed tym
NIGDZIE NIE ZNAJDZIESZ TERAZ JASNYCH BIALYCH ŁADNYCH ZASŁON BO NAWET NA ALLEGRO NIE MA CHYBA WIĘC NIC Z TEGO CI NIE WYJDZIE!