Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaa8226

włosyyy co robic?

Polecane posty

Gość Paulinaaa8226

Mam duzy problem. 3 dni temu chciac zamalowac jasne refleksy ktore wyplukaly sie i wygladaly jak zolte uzylam szamponu koloryzujace czekoladowy braz. Ekspedientka powiedziala mi ze kolor bedzie w odcieniu cieplego brazu zblizonego do tgo ktory mialam. niestety wlosy wyszly mi czarne! moze macie jakis szybki sposb na to by się go pozbyc?? myje glowe codziennie i kolor niby sie wyplukuje ale do sobotymuszę miec je duzo jasniejsze co mam zrobic? pomozcie!!!!

Gość Paulinaaa8226
cisze sie ze to tylko szampon anie farba.. ale jak sie tego szybkopozbyc??:(

Gość czarny the best
czarny dużo ładniejszy niż brąz to się z tego ciesz;) aż tak bardzo ci się nie podoba? czy z jakiego względu się go musisz pozbyć? po paru myciach i tak zejdzie......

Gość czarny the best
chyba nie ma bezpiecznego sposobu pozbycia się koloru, tylko odbarwianie....ale to całe włosy zniszczy itp nie ma sensu skoro to szampon który zaraz zejdzie....

Gość Paulinaaa8226
zle sie czuje w tym kolorze i to bardzo a zalezymi by szybko zszedl poniewaz mam wesele:( i nie wiem sama co mam robic:(

Gość nie igraj z ogniem
szoruj wlosy pilingiem. jak trzeba to i 2x dziennie + szampon rumiankowy:)

Gość Paulinaaa8226
szoruje je 2 razy dziennie.myslisz ze ten peeling pomoze? w sumie rumianek rozjasnia moze to pomoze! dzięki za rade:*

Gość nie igraj z ogniem
jesli to szampon, piling powinien pomoc:) uzywam go nawet po farbach - czesto nie podobaja mi sie efekty malowania:D powodzenia:D

Gość Paulinaaa8226
a po jakim czasiemniej wiecej schodzi Ci ten kolor?

Gość nie igraj z ogniem
czesto nakladam ciemny kolor na rozjasnione wlosy, wiec jest on bardzo intensywny. trudniej sie go pozbyc, a raczej nigdy nie da sie do konca wrocic do poprzedniego koloru. jednak po kilku dniach nowa barwa juz tak nie "straszy" :D probuj, nie masz nic do stracenia:D