Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Titi Nona

Solidna błona dziewicza... czy to naprawdę aż taki problem?

Polecane posty

Gość Titi Nona

Dowiedziałam się od gina, że mam solidną błonę dziewiczą i boję się co to będzie podczas pierwszego stosunku, czy w ogole uda się ją przebić? Jeśli nawet, to pewnie będzie to potworny ból :(

Gość frwfwer
Kilka podejść (a nawet niekoniecznie), praca palcami, nie tylko penisem, z nawilżeniem i powinnaś być mocno pobudzona, i pójdzie dobrze. Nie martw się na zapas. Zresztą niech się facet natrudzi. :D

Gość frwfwer
(miałam coś takiego jak ty)

Gość Titi Nona
Dobrze, że nie jestem sama :) A bardzo bolało? Pamiętam, jak kiedyś nie mogłam wyjąć tampona, gdy ciągnęlam mocno za nitkę, to okazało się, że blokuje go własnie błona. Skubana naprawdę jest twarda i obawiam się, że cnotę stracę u ginekologa, bo trzeba będzie ją nacinać. Wyjątkowo romantyczny pierwszy raz :(

Gość frwfwer
Nie tyle bolało co czułam jakby było niemożliwe żeby we mnie wszedł. Wizyta u gina usunęła wątpliwości (usłyszałam coś podobnego co ty) i wtedy było już łatwiej. Nie umiem ci odpowiedzieć ale złych wspomnień nie mam.

Gość Titi Nona
A bardzo długo się to wszystko goiło później?

Gość ewa1989
mnie tez tak bolao,ze czulam sie "rozerwana w srodku". Mnie miesiac sie goilo, ale pozniej bolalo i tak

Gość Titi Nona
Kurczę, to ja widzę, że ten seks w ogóle jest jakiś przereklamowany :( Skoro podczas stosunku faceci odczuwają przyjemność a kobiety tylko ból...