Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosząca o pomoc

Ankieta Pigułki kontra prezerwatywa

Polecane posty

Gość prosząca o pomoc

Skierowana wyłącznie do pań !!! Interesuje mnie opinia kobiet mających dostęp do internetu. Potrzebuję tych danych do artykułu który pisze. Będę wdzięczna za pomoc. Tylko 4 pytania : 1) ile masz lat? 2) od jak dawna jesteś z parntnerem 3) używacie do zabezpieczenia środków hormonalnych (pigułek) czy prezerwatyw 4) dlaczego wybraliście tą metodę antykoncepcji To może być ciekawa ankieta dla was, ja zacznę. 1) mam 32 lata 2) 5 lat 3) pigułek 4) uważam pigułki za bezpieczniejsze (mam zaufanie do partnera) i pewniejsze zabezpieczenie. Z partnerem możemy pozwolić sobie na bardziej spontaniczny seks. Zdecydowałam się na nie dlatego że również regulują mi okres i zmniejszają bolesność miesiączek. Czekam na wasze odpowiedzi

Gość prosząca o pomoc
Proszę o chociaż parę odp. Wystarczy mi 10. Nie chce zmyślać pisząc artykuł.

Gość nbjhgdfgh
25 lat 5 lat po ślubie (ogółem 7 lat) tabletki anty i prezerwatywa nie chcę mieć dzieci a samym tabletkom nie ufam,samym gumkom to już wogóle....a jak połącze to i to to jestem spokojna

Gość Syk Weza o zmierzchu
1)22 2)rok z hakiem (hak to 3 miesiace:) 3) pigulek, ze wzgledu ze mam torbiel, ale i w celu zabezpieczenia sie. Mialam nieregularne miesiaczki i problem z wyliczeniem dni plodnych, ale dzieki tabletkom mam libido rowne 0. Gdybym mogla nie bralabym tego gowna, aczkolwiek bezpieczne:/ 4)jak wyzej

Gość /////
1.36 2.15 lat po slubie,razem 17 lat 3.prezerwatywy 4.nie chce pasc sie dalej lekami,ze wzgledu na moja chorobe-moze tak

Gość jjdjfjwjfwii
1) 24 2) 5 lat 3) prezerwatyw 4) nie jestem przychylna tabletkom bo wszystkie moje znajome ktore zazywaly tabletki maja teraz problem z zajsciem w ciaze a ja nie chce miec kiedys tego problemu

Gość gdgfgfg
1. 17 2. z partnerem jest rok i miesiąc 3. używam pigułek 4 .biorę pigułki ze względu na to ze jestem młoda i nie chce miec w tym wieku dzieci ale również regulują mi miesiączki pozdrawiam

Gość prosząca o pomoc
Dziękuję wam serdecznie:) Bardzo dziękuję. Do jutra muszę wyskrobać artykuł, nie będę musiała zmyślać:) Wystarczą mi te dane, aczkolwiek jak jeszcze jakaś pani chce się wypowiedzieć to proszę pisać. Zajrzę tutaj jeszcze za godzinę.

Gość himalaistka
a) 24 lat b) 1,5 roku c) prezerwatywa, ale od miesiaca tabsy d) jezelki chodzi o tabletki to nie biore ich z powodow antykoncepcyjnych, a innych dolegliwosci...przy prezerwatywie i tak zostaje, bo moje tabletki maja zanizone dzialanie anty

Gość odpowiedz na ankiete
19 lat W związku od 1,5 roku prezerwatywy Najpierw używaliśmy gumek, potem prawie rok tabletek, pierwsze były fatalne, drugie dobrane lepiej, ale doświadczałam skutków ubocznych - głównie wychodzące żyłki, ból i obrzęk nóg. Zrezygnowałam, bo szkoda mi ich, nie chcę mieć żylaków na starość. A szkoda, bo tabsy są bezpieczniejsze i pozwalają na większą spontaniczność.