Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amantka z odbytowa

czy dziewczyna z biustem 70a moze byc atrakcyjna?

Polecane posty

Gość amantka z odbytowa
wiecie, ale bardziej zalezy mi na opinii facetow bo to oni beda mi macac piersi nie wy. dlatego dziwi mnie fakt ze najwiecej negatywnych uwag nt cyckow pochodzi od innych kobiet. tak jakbyscie chcialy sie dowartosciowac dolujac dziewczyny bez piersi

Dziewczyny przestańcie,to kwestia gustu i kompleksów,a o tym się nie dyskutuje.Ja znam mężczyzn ktorych duze biusty przerażają,bo nie wiedzą co z nimi począć,znam tez kobiety z dużym biustem ,ktore wieleby dały za mniejszy.Ja uważam że Kate Mos wygląda bosko ,widzialam jej nagie zdjęcia,w sepii,to jest sexi,a duże piersi Salmy Hayek...hm no cóż ,jak dla mnie za duże,i niestety jestem w stanie sobie wyobrazić jak one wyglądają bez stanika.

Gość śliczna maua
Nie ma czegoś takiego jak biust 70A. To się nazywa plecy :classic_cool:

no rozmiar A jest rzeczywiscie malutki i taki jakis nijaki, ale faceci sa rozni jednym sie takie podobaja a drugim nie

Gość amantka z odbytowa
sliczna, nie wiem czemu jestes taka zlosliwa:( lepiej sie czujesz bedac taka zlosliwa?:O

Gość śliczna maua
Tak, bo śmieszą mnie te wasze kompleksy i jak sie puszycie że 70A to fajny spoko "biust" :classic_cool: Przecież to płaskie plecy i nic więcej, tylko gejom sie to podoba. Spójrzcie prawdziwe w oczy...

kazdy ma inny gudt a o gustach sie nie dyskutuje, jedni moga uwazac cie za atrakcyjna drudzy moga mowic ze jestes deska i im sie nie podobasz

Gość Kierownik budowy
Kate Moss wygląda obrzydilwie jako całość z cyckami 70A i 90C będzie wyglądała tak samo obrzydliwie ona jest orkropna . To mówię ja kierownik budowy. Rzeczywiście biust 70A jset trochę mały ale urośnie po pierwszym dziecku :classic_cool:

Gość amantka z odbytowa
czy ja sie pusze ze mam maly biust?:O ciesz sie poki mozesz bo z tej twojej wrednosci i zlosliwosci tak ci zwisna cyce ze bedziesz je po ziemi tachala :O

Gość onakos
nie wyglada atrakcyjnie ps. sama taki mam

Gość śliczna maua
Ty się o moje cycki nie martw. Są w świetnej kondycji :D

Gość Kierownik budowy
Cycki to naprawdę nie problem . przecież kobieta to coś więcej niż cycki :D. Lepiej mieć 75B niż 70A ale to tylko detal. Cyckami ani się nie oblicza ani nie gotuje ani nie robi zakupów :D. Powiem szczerze mi jak się podoba to się podoba i już. Czy ma krzywy nos czy małe cycki czy duże to nie istotne . Podoba mi się całość a nie fragmenty.

jesuuu mowi sie ze faceci mysla przyrodzeniem :O w takim razie kobiety cyckami .......jasne ze moze być atrakcyjna kobieta z malym biustem ....zwlaszcza taka ktora ma poukladany swiat pod fryzura ;)

Gość amantka z odbytowa
chodzi mi o to ze boje sie jak facet zareaguje na moje pryszcze? faceci, co jakbyscie zareagowali jakbyscie mieli sie przespac z bezbiustna panna?

Gość amantka z odbytowa
bo caly czas piszecie, mowicie ze wolicie wieksze biusty, ja chce sie podobac mezczyzna ale boje sie ze bez biustu nie bede dla nich do konca podniecajaca:(

no kuzwa jak mialbym zareagowac ?? zaraz sie okaze ze masz meske przyrodzenie i plaska pupe :)....jesli tylko przespac to nie zwrocilbym uwagi a jesli dodatkowo darzylbym uczuciem rowniez w tym przypadku nie zwrocilbym uwagi.....no chyba ze jestes facetem :D wiec podziekowalbym ....

chcesz byc atrakcyjna i podobać sie facetom to zacznij pracowac glowa ;)....tam wlasnie znajduje sie najwieksza atrakcyjnosc kobiety...no chyba ze masz 16 lat :) to do kobiety jeszcze Ci brakuje :)

Gość amantka z odbytowa
ale boje sie ze facet nie bedzie mial pelnej przyjemnosci kochajac sie ze mna. biust jest przeciez waznym atrybutem kazdej kobiety i mysle ze waznym elementem podczas seksu?

hmmmm ....a moze najpierw zainteresuj sie swoja przyjemnoscia ;) o faceta sie nie martw poradzi sobie ;).... a jesli nie poradzi to znaczy ze trafilas na dupka

Gość amantka z odbytowa
dzieki wielkie, troche podniesliscie mnie na duchu:) 🌻

do kierownika budowy-gowno sie znasz pierdzielu,male cycki nie rosna po ciązy,tylko justyna steczkowka tak twierdzi,byla plaska ,a po leonku jej tak niby urosły...komu ten kit?

zresztą ja też mam małe,ale się ich nie wstydzę,uwielbiam jak facet liże moje sutki,mam takie twardze śrubki jak Kate Moss ,a on je ssie,to jest boskie