Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallonna

Jestem zazdrosna o mego faceta i jego ex

Polecane posty

Gość lallonna

Nie sa juz razem pol rok a mi odwala bo ona jest bardzo ladna,ja w sumie tez ale z zazdrosci sprawdzam mu komorke bo wiem ze jak mnie poznal to ona jeszcze z nim byla.Nawet kiedys napisalam do niej smsa aby ja wypytac o niego .Wiem,ze ona go kocha i zmienila numer telefonu i nic nam nie zawadza a ja i tak sie boje.

Gość nowy nerwosol
u mnie jest troszke inna sytuacja bo ona go zdradzała i chyba nie chciała juz z nim byc ale boje sie ze za tęskni za nim ....i bedzie próbowała odnowić kontakt...bo byli ze soba dośc długo niby on nie chce jej znac ale sama nie wiem czy mu wierzyć ....czesto jak cos opowiada to ja wspomina a mi jest strasznie przykro ijuz sie denerwuje:(

Gość nowy nerwosol
rozmawialas ze swoim facetem na ten temat?

Gość lallonna
oj bo ona jak ja zapytalam to bardzo zlych rzeczy o nim nagadala a potem wyc ofala sie ze swoich oskarzen i zyczyla nam powodzenia i milczy ale moze to podstep?

Gość nowy nerwosol
ja bym sie nie odważyła skontaktować zjego ex nawet nie wiem co bym jej mogła powiedzieć nie koniecznie to podstep może wie ze juz go straciła bo ma nową dziwczynę kompleks...dlaczego?

Gość a mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nagadala na niego w przyplywie emocji a potem na koniec zachowala klase ktorej ci brakuje piszac do niej...

Gość .. i słusznie....
oni zawsze wracają :P mój skamle już prawie rok a ta jego panna się cieszy że ma takiego fajnego faceta 😭 dla mnie to chore :O a on nie chce być sam...... 😭 -"powiedz tylko słowo, pomyliłem się.... żadna kobieta nie zastąpi twojego miejsca w moim sercu..itp." współczuję jej :O i musiał by być skończonym debilem zeby zostawiać smsy w telefonie :o mój najczęściej dzwoni i to pewnie z innego nr. nie wiem tego bo się nie wyświetla :P

Gość dzieweczka obok laseczka
jakby facet za moimi plecami cos takiego odpierdolił to bym mu jjca urwała a dziewczyne ogoliła na łyso :P