Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojaaaania

Juhuuuuuuuuuuuuu! Nie uwierzycie!

Polecane posty

Gość mojaaaania

Kupiłam sobie dziś w końcu porządny stanik, ładny, świetnie leży, zupełnie nie czuję że go mam! Cieszę się niezmiernie, bo dotąd moje piersi, mimo iż ładne, nie eksponowały się dobrze, a teraz wyglądają rewelacyjnie! Wiem, że dla was to może być żałosne, ale ja nareszcie jestem przeszczęśliwa, patrząc w lustro:) Dziękuję :)

Gość mojaaaania
został zrobiony na zamówienie z dwóch hełmów żołnierzy wermachtu :classic_cool:

Gość znaczy pierwszy raz
dobrałaś dobry rozmiar. Pewnie dlatego że zawsze miałaś C a ty się nagle okazało A :classic_cool:

Gość mojaaaania
Znaczy, że zawsze nosiłam C, a tu się okazuje, że powinnam 75E! Ale teraz pełna podziwu patrzę w lustro! Dobre dobranie bielizny to podstawa dobrego wyglądu. Podszywaczu, założyłabym nawet hełmy żołnierzy z wermachtu, gdyby leżały tak, jak moje nowe nabytki :D

Gość pick up the phone
miałam to samo, przez pół życia użerałam się z b, w końcu wściekła poszłam do sklepu, złapałam za c i do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu :D

Gość mojaaaania
mohhje hełmy shhhą od dziadhhka heeerrr thhuska :classic_cool:

Gość mojaaaania
pick up the phone- Ja się zawsze wstydziłam prosić o większe, teraz wiem, że to totalna głupota, wtedy to był dla mnie wstyd, a teraz powód do dumy, leżą idealnie, wyglądają tak ponętnie, że już mam ochotę dzwonić po mojego chłopca, żeby mu zaprezentować nową mnie ;)

Gość mojaaaania
smutna bardzo- Dziękuję, teraz już mam i umiem dobierać stanik idealny, ale przyda mi się na pewno link. I co najważniejsze- nigdy więcej nie kupię stanika bez uprzedniego mierzenia, na tzw. "oko", bo panie ze sklepów, co to uwarzają siebie za takie znawczynie, zawsze widziały, że mam "pełne B bez mierzenia".

Gość mojaaaania
Zaraz tam debile i nieuki... ;) To, że tego nie wiemy, akurat dobrze o nas świadczy ;)

prawda. ja wlasnie etz zawsze mialam c, nawet sie kusilam na b, a sie okazuje ze e jest wprost idealne, stanik powinno dobierac sie tak, ze obwod pod biustem powinien byc maxymalnie ciasny, trzeba zawsze zanizac w dol, a miseczke podnosic w gore