Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satellite20

peugeot 206 czy opel corsa?

Polecane posty

Gość satellite20

ktore autko wybrac? doradzicie ?? kasliwe uwagi lub nie na temat zachowac dla siebie

Gość zdecydowanieee
kopel osrał

Gość anonimkak
a ja odradzam opla corse bardzo bardzo mocno! poczytaj statystyki o awariach pod maska, jak czesto sie podpalaja to Cie powinno przekonac... ja moglam przezyc na wlasnej skorze!!!! i dopiero po tym otworzyly mi sie oczy jak czesto te auta maja wady fabryczne

Gość satellite20
to ja slyszalam na odwrot, ze corsa bezawaryjna, a za to jak sie 206 popsuje, jak siadzie elektronika to koszty napraw wysokie, czesci tez dosyc drogie juz sama nie wiem

Gość anonimkak
pogadaj najlepiej z jakims bezstronnym mechanikiem :) a jesli chodzi o inna wade corsy to kiepskie wrecz fatalne przyspieszenie . nie szarzuje na drogach ale jednak to powinno byc w samochodzie chociaz takie jak srednia krajowa by nie odstawac na sygnalizacji , wiecznie na prawym pasie:P jednak cenowo tanszy chyba bedzie opel

Gość fajny lans
ty tu o przyśpieszeniach mówisz :o auta ponizej 100 koni wcale nie przyśpieszają :o

Gość anonimkak
ja sie nie znam na autach, ale teraz mam inne (ba nawet tansze tylko ze uzywane bylo , i stary rocznik wiec niema sensu mowic jakie) i ogromna roznica. sugeruje tylko na co autorka moglaby ewentualnie zwrocic uwage

Gość gfgfgfgd
AUDI :P

Gość odwykowa
kiedys mialam dokladnie ten sam problem. Jednak wybrałam opla. teraz żaluje :(

Gość peugeot 206
zdecydowanie :)

od niedawna mamy jedno i drugie... bez zastanowienia PEUGEOT 206! corsa jest twarda i nie ma w niej nawet miejsca na telefon... peugeot jest miekki wygodny i bardzo funkcjonalny dobra widocznosc. milion schowkow na kobiece duperelki,i przyjemne wnetrze.

Gość a może jednak vw

Gość a może jednak vw
ps na babskim forum o to pytasz? znajdź jakieś motoryzacyjne to dostaniesz jakieś sensowniejsze odpowiedzi niż opowiadanie o wyglądzie i schowkach

Gość satellite20
hehe masz racje, pytam wszedzie gdzie wlezie :D kazda opinia sie dla mnie liczy :D dzieki i czesc !