Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ashlee92

ZWOLNIENIE Z WF WROCŁAW PILNEE !!!!!

Polecane posty

witam, chciałabym abyście dali mi namiary na jakiegokolwiek lekarza, który bez problemu by mi wystawił zwolnienie całoroczne z zajęć wf. Proszę napiszcie mi na priv na ashlee9233@o2.pl namiary na jakiegoś lekarza.. dlaczego nie chcę ćwiczyć na wf? nie z lenistwa, tylko dlatego,że mam duże kompleksy, po prostu niecierpię tego przedmiotu;( poza tym nie ma też warunków na zajęcia wf bo dlaczego mam siedzieć cały dzień na lekcjach spocona i brduna? to nie jest naprawdę nic przjemnego.. a poza tym nie jestem zbyt sprawna fizycznie i zdolna z wf.. nie umiem i niecierpię grać w jakąkolwiek grę zespołową, to dla mnie zbyt duży stres;/ Poza tym,żebyście nie pisali,że nie będę mieć ruchu i będę gruba to chce się zapisać na kurs sztuki walki (jeszcze nie wiem na jaki:P), chodzę na basen, dużo chodzę, ćwiczę dla siebie w domu, i na siłownię też zaglądam. Ale wf dla mnie to męczarnia psychiczna i fizyczna, bo nie potrafię wielu rzeczy robić. a i zwolnienie do liceum potrzebuje.. Ps.mam lekko krzywy kręgosłup- czy to może być powód zwolnienia? BŁAGAM POMÓŻCIE... bo chyba sobie coś zrobie by mieć to głupie zwolnienie bo jestem w rozpaczy;/

Gość uujujjjjjj
idz prywatnie, to na bank wystawią ci zwolnienie..

Na krzywy kręgosłup możesz dostać zwolnienie, owszem:) ja kiedyś miałam :) nie z zajęć jako takich - tylko od skłonów, skoków, zwisów, rzutów piłką lekarską i czegoś jeszcze, nie pamiętam, bo to było ponad 10 lat temu :) i co? przez pół roku chodziłam na wf, własciwie ze wszystkiego, co robiliśmy, byłam zwolniona, ale chodziłam sumiennie, zeby nie było, że się migam :) jak przyszło do wystawienia oceny, nauczyciel się załamał i poprosił, zebym w następnym semestrze przyniosła zwolnienie całkowite :D i tak - do końca podstawówki miałam z głowy... w liceum kontynuowałam chlubną tradycję zwolnienia \"częściowego\" - bo w ramach wf można było chodzić na basen, co uwielbiam - pływam od 6 roku życia:) no więc na basen chodziłam - i tylko za pływanie dostawałam stopnie :) było ok:) w każdym razie - polecam ci ten system, bo nic nie musisz, a nikt się nie czepia :) a za dobrą frekwencję bez dodatkowych ocen - niestety (dla belfra) należy ci się piąteczka:D no chyba, że teraz cos się w tym temacie zmieniło, ale nie sądzę:)

Gość ___________
Rodzic załatwi za ciebie...u mnie za 50 PL na rok i mam z głowy...