Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagadam wam

Na przekór łamagom, kto nie ma kompleksow niech sie wpisuje!

Polecane posty

Gość vbvb
ja jestem zadowolony z tego ze jak skonczy sie swiat to zostana tylko bakterie na nim

masz byc z siebie zadowolony a nie z bakterii :D (jak zostana tylko bakterie to ewolucja zacznie sie od nowa i od nowa trzeba bedzie kafeterie wymyslac) :D :D :D

Gość da sie zyc
JESTEM PO OPERACJACH W SZRAMACH I TEZ NIE MAM KOMPLEKSOW;lale nie badzcie dumne z siebie bedziecie zyly jeszze dlugo i dlugo sie nacieszycie swoimy defektami ktore w zyciu zdobedziecie, napewno tak bedzie !!!!TEGO ZYCZE NIBY PIEKNYM KOBIETA KTORE TYLKO MYSLA ZE SA PEPKIEM SWIATA,-))) WSZYSTKIE GWIAZDY KIEDYS SPADAJA; WY TEZ!!!TAK WAM PRZEPOWIADAM

Gość Piotruś Ban back today
No ja sie wypowiem szczerze, że z taką mordą jak ma "nagadam" to bym miał niezłe kompleksy i bym przyciemniał swoje fotki i podbijał im kontrast żeby nie było widać za dużo, przed umieszczeniem takiej foty na blogu :D Od patrzenia w lustro na taką paszcze by mi kompletnie odbiło i zająłbym się robieniem biżuterii z kartofli i pestek czereśni, które sprzedawałbym za pośrednictwem bloga :o :classic_cool:

Gość dobree hehehehehe
:D:D:D:D

piotrus widze ze aplausu nie umiesz podlapac od innych to sam go sobie robisz piszac z kilku nickow, zejdz ze mnie szmaciarzu.

Gość Piotruś Ban back todayz
Coś ci sie chyba pojeebało :D