Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvfdbv

po jakim czasie sie zareczaliscie?

Polecane posty

Gość fdvfdbv

bo ja czekam i czekam i chyba sie w zyciu nie doczekam:/

Gość taka jedna ona
po roku bycia razem :)

Gość fdvfdbv
no my jestesmy juz 2 lata , ogolnie sytuacja jest bardzo skomplikowana bo jego rozwod ciagni sie juz 5 lat ale w tym roku ma zapasc juz ostateczny wyrok (durne zagraniczne prawo) i ja tak bym chciala ten pierscionek:( boje sie ze bede czekac w nieskonczonosc

Gość fdvfdbv
poprstu chce to przezyc

przyjdzie ten odpowiedni moment sama mowisz ze skomplikowana sprawa teraz wiec moze jak sie skonczy bedzie miał głowe myslec o takich sprawach narazie walczy o wasza milosc

Gość fdvfdbv
chodzi o to ze mon tez juz swaoje lata ma , chce zalozyc powoli rodzine, poprostu poczuc jak to jest z tymi oswiadczynami,przezyc niezapomniane chwile

to tyle ile ja mam teraz :)...gdy sie zareczyliśmy miałam 18 lat...teraz jesteśmy juz 5 lat po ślubie :):)

Gość jakaśtakaś
po 5 latach, mieliśmy po 25

Gość fdvfdbv
w sumie o milosc walczyc nie musi bo ona jest i bedzie, jego ex nie znam nawet a prawa skomplikowana bo kobieta jest chora psychicznie i che ciagnac od nas kase do konca zycia zebysmy ja utrzymywali, jescze troche i sie sprawa wyjasni ale nie to jest najwazniejsze,, chce miec rodzinke juz powoli o tym myslec wszytkim, mam juz 2 dzieci jego pod opieka kochane sa, ale chce tez nasze on tez ale mowi ze jeszcze czas, a najmlodszy nie jest teraz jest najlepszy czas na to

Gość fdvfdbv
ma 41 lat

Gość Po7latach
Czekalam i czekalam.Poznie przestalam i wtedy mnie zaskoczyl.Ja zawsze wiem wszystko pierwsza a tu taka niespodzianka.Na imprezie gdzie bylo ponad 500osob.Oficjalnie na srodku.120 dlugich bordowych roz i pierscionek z brylantem.Zawsze zartowala jak rozmawialismy,ze tylko sie zarecze jak dostane pierscionek z brylantem ale to byly tylko slowne zarty.Widac wzial je na powaznie

no to rzeczywiście powinien bardziej myślec o waszej przyszłości..tym bardziej że chcecie dzieci...żeby później nie mówił że jest już za stary na pieluchy...

walczyc chodzilo mi o rozwod zle sie wyrazilam to napewno dla niehgo dla wa duz y stres wiec mysle ze jak sie to skonczy postara sie o to bys takie chwile przezyla

Gość fdvfdbv
mowic nie bedzie bo bardzo chce miec jeszcze 2 dzieci, caly czas tylko o tym gada, ale jeszcze nie teraz ze za 2-3 lata:/

Po7latach gratulacje oplacalo sie nie myslec o tym :) no nie :) wiem cos o tym najlepiej zrezynowac z czekania i samo przyjdzie

Gość fdvfdbv
mam nadzieje ze wkoncu sie ta sprawa zakonczy bo to jest straszne , kobieta ma posrane we lbie, ma pensje panstwowa chc od 3 lat nie pracuje i jest na horobowym to zwolnic jej nie moga bo to funkcja publiczna, takie prawo,dostaje kase i jeszcze rzada zeby ja utrzymywac, dzieci mamy my pelna opieke, juz nie wiem co robic zenbby pomoc

Gość upwwepppppppppppp
dfgr

Gość ucutcu
upppppppppppppppppppppppppp