Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barakuda23

mam takie wlosy... jak je czesac, jak obciac? co zrobic zbey jakos wygladaly?

Polecane posty

Gość majkaaaddd
eloooo tak racja nic z nimi nie rob sa sliczne;Dmam podobne hehe tylko tyle ze dlugie;Dtzn dbaj o nie tylko:Dale nie zmineiaj i nie prostuj!!!!

Gość M A R I T K A
tez mam takie włosy, no moze ciut dłuzsze i blond, przez ok.2lata prostowałam, zniszczyłam je:O teraz odstawiłam prostownice, od jakichs 3 msc chodze w loczkach, ich stan sie sporo poprawił i wszyscy mówia ze slicznie wyglądam:) ja czesto robie sobie kucyka tak wysoko, wysoko, albo rozpuszczone i przy twarzy spinam wsówkami zeby tak wyzej były, he nie wiem jak to wytłumaczyc:P

Gość barakuda23
no ja wsuwkami czesto spinam lub spineczka poniewaz mi leca do oczu a to mnie drazni... mialam dlugie ale niedanwo obcielam bo byly jzu za ciezkie i mi klaply u nasady.. głupio to wygladalo na dole szopa a u gory oklapniete... zreszta scielam zniszczone konce ktorewe mialy jakies 15 cm-- zniszczone bo jakies 2 lata temu je farbowalam...

Gość dj ytj
ja mam podobne tylko że nie mam tak wycieniowanych jak ty i mniej mi się kręcą i powiem ci masz bardzo ładne włosy, spinaj je wsówkami, zwiazuj w kucyki i możesz zahodować

Gość barakuda23
fajnie.. tylkoz e mnie pejsy nie bardzo do twarzy pasuja... wole miec spiete tak zeby nic nie lecialo.. mialam dluzsze ale jak juz mowilam obcielam... pozatym w dlugich mi tak goraco i tak mnie wkurzaja ze wogole ich nie rozpuszczam heheh

Gość xcvxcvxcvxcvxcvxcvxcvxvxv
nie jest najgorzej nie przejmuj sie

Gość katalinabrowarek
moze zrob pasemka

Gość fhgfhgfdfsdafasd
CO ROBISZ ZE SIE TAK KRECA? POWIEDZZZZZ PROSZE CIE!

Gość fhgfhgfdfsdafasd
uzyywasz ajkiejs pianki?! powiedz!

soryy niechcaco nacisnelam enter ...a wiec tak kobieto prosze Cie niescinaj tych pieknych loskow masz poprostu slicznie naprawde kobity maja racje wiec lepiej jak juz to zrob se wystrzałowy makijaz u kosmetyczki:)naprawde bedziesz przepieknie wygladala!!:)Pozdrawiam:) P.S. a to ze wygladash jak wiesniara to ty chyba niewidzialas wiesniary hihi:)

Gość barakuda23
nie uzywam pianeki do wlsow.... jak susze do uzywam odzywki bez splukiwnaia.... a potem same schna... na koniec jak juz sa prawie suche odrobinka zelu do wlosow... takiego zwyklego graffiti...

Gość gnvgnfgnfgbfbgfbhf
nic nie rob