Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria86

WYRYWANIE 4ek ///

Polecane posty

Gość maria86

miał ktoś z Was wyrywane zęby (czwórki na górze i na dole) ??

Gość maria86
jest ktos taki??? napiszcie prosze wrażenia!! czy boli ? i czy mozna jesc na drugi dzien:] ??

Gość maria86
no wlasnie bo musze wyrwac bo bede miala aparat, i tez miejsca nie mam i dlatego wyrywańsko mnie czeka :( 2 zeby u gory (4ki) i 2 zeby na dole(tez 4ki)

Gość maria86
czy wyrwanie aż dwóch zębów na górze to nie lekka przesada?? tzn boje się że mi szpary po aparacie zostaną ://// jutro dzień...kiedy te ząbki musze usunąc, nie wiem czy dwóch naraz nie usunac za jednym płaczem :D niż męczyc sie z jednym bólem a za tydzień powtórka, wolałabym za jednym razem ból i koniec:] co sądzicie?? a miał ktoś wyrywane? boli samo wyrywanie czy nie?

Gość gejanxa
ja mialam wyrywane zeby tez do aparatu... szpar nie bedzie sama sie przekonasz aparat zmniejszy Ci szczeke:) nic sie nie martw wygloada to super:) ja wyrywalam po 1 zabku za 3 dni nastepny bolu nie ma wiec sie nie martw nic nie poczujesza dlaczego? bo to zdrowe zeby:)

Gość maria86
czy to prawda że dobrze jest tampona sobie wlozyc w dziure po wyrwaniu zeba?? tak slyszalam od kumpeli, bede miec druga czworke wyrywane za dwa dni, probowal ktos z tym tamponem??

Gość nie wolno nic wkładać
Ja miałam wyrywane od razu wszystkie cztery pod narkozą.