Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piknik pod gwiazda

czym lub jak najlepiej wybielić zęby!!

Polecane posty

Gość Piknik pod gwiazda

dziewczyny!!jaki jest wasz sposob na biale zeby??wybielal sobie ktos u jakiegos specjalisty??jestescie zadowolone czy raczej odradzacie??a moze lepiej zalozyc sobie jakies koronki ?? zauwazylam ze ostatnio bardzo pozolkly mi zeby i nie wiem od czego i to nieestetycznie wyglada.Naprawde chcialabym cos z tym zrobic tylko co??dzieki z góry!!

Gość frgrsg
koronki odpadaja... piluja ci zeby zeby je nalozyc a potem sa slabsze... sa rozne metdy wybielania np opalescence popytaj dentysty

Gość Piknik pod gwiazda
ktos jeszcze??

Gość paseczek45
Paski Cres supreme sa boskie :) dzis albo w poniedzialek przyjda do mnie z allegro :]

Gość paseczek45
CREST SUPREME *

Gość klassi
Według mnie najlepiej jest na początek udać się do dentysty i z nim skonsultować wybór metody wybielające zęby. Teraz sporo dostępnych specyfików czasami uszkadza szkliwo, więc nie warto ryzykować.

Gość grrrrr...........
Jesli chcesz wybielic pozolkle zeby mozesz sprobowac domowuch metod typu soda oczyszczona, pasty wybialajace, paski.... ja niestety mam zeby z natury zolte :( i tu juz ratuje mnie tylko profesjonalne wybielanie w gabinecie.

Gość stylonka
To fakt, czasami zęby mają taki naturalny beżowy odcień i lepiej nic nie robić. Ja bym jednak nie ryzykowała z używaniem sody. Słyszałam różne opinie na ten temat. Jeśli chodzi o domowe sposoby wybielania to ponoć ten Liquid smile jest całkiem skuteczny. Z tego co się dowiedziałam to działa tak samo jak zabieg u stomatologa, a jest tańszy.