Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estymona

Dzisiejsi gimnazjaliści i licealiści to kretyni i durnie! Wszyscy! Bez wyjątku!

Polecane posty

Gość na wlasnym przykladzie
doszlas do takiegoi wniosku? Skad taka znajomośc rzeczy?

Wymienionych w temacie proszę o niewypowiadanie się. Wiem, bo nauczam tą dzisiejszą durną młodzież!

Gość Marguerite88
Zgadzam się. Dzieciaki są po prostu teraz tak bezdennie głupie, że aż szkoda słów...

bez przesady:/ nie uogolniaj :O zachowujesz sie, jakbys miała jakies kompleksy:O nikt Cie do takiej pracy nie zmuszał

Gość Marguerite88
Czemu niby ma miec kompleksy? Bo mówi prawdę??

juz od 30 min roisz se podniete ze cie wkurwiam ja i moi qmple wiec w trosce o swoje zdrowei psychiczne wyjdz z tego forume bo wkurwiasz mnie babo

własnie, zgadzam się z Tulipanem...nie odpowiada mi zachowanie wielu znajomych,a z gimnazjalistami nie rozmawiam i wcale nie załuje:D ale jest tez sporo normalnych ludzi

Gość co roku ten sam topik
teraz tutaj sami licealisci i gimgowno:O

Nie mówię konkretnie o dzieciakach z mojej szkoły (zwłaszcza, że uczę w szkole językowej gdzie mimo wszystko uczniowie zachowuja się inaczej, ale nie są prze to mniej głupi).

Gość julietta0034
No nie uogólniaj!!! Bo to tak samo, jakbyś powiedziała, że wszyscy polacy to pijacy i złodzieje:o Ale pracy to Ci szczerze współczuję. Chociaż właściwie to był Twój dobrowolny wybór, zanim zdecydowałaś się na taką pracę, powinnaś poznać zachowania większości młodzieży... I ja będę już wkrótce musiała wrócić do tego wariatkowa, które się zwie gimnazjum:(... Uwierz, że mi się szczególnie tam nie śpieszy. I to bynajmniej nie z powodu tego, że będę się musiała znowu uczyć, chociaż poniekąd też.

Tulipan - niby tak, ale w ciągu 5-6 ostatnich lat wszystko się zmieniło na gorsze.

Gość co roku ten sam topik
owaszem,ale wstydze sie za siebie z tego okresu, glownie chodzi mi o gimnazjum... nie wiem o co chodzi,ale dzieci jak pojda do gimnazjum staja sie okropne:O

Gość julietta0034
Bo myślą, że strasznie wydoroślały przez 2 miesiące od ukończenia 6 klasy...

Gość julietta0034
Pocieszcie mnie i powiedzcie, czy ta młodzież, która jest teraz w gimnazjum lub liceum, kiedyś w końcu "znormalnieje"...

tak samo ja mogę powiedzieć że wszyscy nauczyciele to nieroby, nie zależy im na edukowaniu młodzieży i chcą mnóstwo pieniędzy. bo tak łatwo po pewnej grupie osądzać ogół... oczywiście dzisiejsi licealiści (mówię tu o większości których znam) i ci sprzed 5 lat to kolosalna różnica w zachowaniu i podejściu do nauki. no ale nie wszyscy, nie 99% to kretyni. PS nie jestem licealistą.

Gość pan
julietta a czemu bedziesz musiala uczyc, czemu to taki przymus, nie chcialabys poszukac innej pracy?

dzisiejsi gimnazjaliści/licealiści to mali palacze, pijaki, czasem ćpuny. ja jestem z liceum. mam się nie wypowiadać...? uwielbiamy się 'buntować' i 'łamać zakazy' :D

Gość julietta0034
O to chodzi, że to ja jestem uczennicą:( I do tego wariatkowa zwanego gimnazjum będę jeszcze chodzić przez 20 miesięcy😭 I od tego niestety nie ma ucieczki:(

Gość moim zdaniem to
kiedys byly zawodowki, a teraz to wszystko siedzi w liceach:( czego wymagacie ludzie??????????

a może to dorośli są coraz głupsi a my nie mamy autorytetu? :D przynajmniej w większości ludzi po 40 ... całe dnie na forach randkowych, większość porozwodzona, zafascynowani8 internetem i naszą klasą... głupiejecie. oczywiście nie wszyscy, ale większość