Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ON NIE UMIE ROBIC MINETKI EHHHH POMOCYYY

Polecane posty

moj chlopak nie umie robic minetki :( ehhh :(( zawsz jak mi robi to musze udawac i wzdychac ,,ahh '' i ,,ohh'' i mowic jak mi to dobrze ,tylko dlatgo zby jem ni bylo przykro :(( a on po prostu nie robi mi dobrze :(( moglabym zasnac przy tym ;/ ehhh :(( jesem z nim 2 lata .. kocham go bardzo mocno ... seks nie jest najwazniejszy ,.. ale ehh .. chcialabym miec z tgo przyjemnosc ;( ma ktos tak jak ja ??

Gość bita smietana
nie jestes jedyna z takim problemem:D

Gość bjhmn
powieś sie to jedyne rozwiązanie

Gość ktossssssssssssssss
pogadaj z nim powiedz czego oczekujesz nakieruj jego glowe w to miejsce gdzie Cie najbardziej podnieca

ktossssssssssssssss - tak dalam mu lekko do zrozumienia co ma robic i zaczal robic i kurcze .. nic :(( zadnego mrowienia :(( sama jak sobie pocieram palcem to mam super uczucie a jak on zaczyna robic to wszystko pryska eh :(( bita smietana -ojj to jak milo;D ale co mam zrobic :(??

nie woolno udawac bo mozesz nigdy nie mieć [tak przeczytałam gdzieś]! :) Porozmawiaj z nim o problemie!

martaaa56 - ja tez o tym slyszalam :( ze dziwczyna tak bardzo bedzie sie skupiac na udawaniu ze nie dostanie orgazmu ehh :(( boje sie powiedziec mu to :( po 2 latach oszukiwania eh :(

Gość asia88-84
moj maz na szczecie umie:) ale tak powaznie to ja kiedys mojewmu pokazywalam polcem ,,tu liż'' rekami rozszerzalam wargiii do dzis mnie wygina we wszystkie strony jak mi minetke robi.trzymam kciuki

asia88-84 - ehhh to ja chyba tez tak zrobie :( nie dziekuje ;D

Gość ja tak nie mam
ludzie!!! bierz w swoje dlonie jego glowe i kieruj, delikatnie poprowadz jego paluszek w wiadome miejsce:D sama rob to co "nalezy":D on niech rusza tym swoim jezorem:D i po wszystkim:D

ja tak nie mam - oki ;d tak zrobie ;D przejme inicjatywe ;d hehe ;D

Gość ja tak nie mam
musisz, bo inaczej nic z tego nie bedzie:D mam za meza prawiczka, wiem co mowie:D i zeby nie bylo, nie jestem nastolatka:D:D:D pokombinuj, zobaczysz, jak moze byc super. on sam sie nie domysli:(

ja tak nie mam - no ja tym bardziej ze jestem jego pierwsza dziewczyna ,ktorej robi minetke i wogole z ktora seks uprawia ... moze dlatego nie umie ,bo nie wie jak lubie :(

Gość ja tak nie mam
wiec staram sie wyjasnic jak umiem, co masz robic. faceci sa "nogi" nawet, jak im sie wydaje, ze maja doswiadczenie:D ja tez nie do konca wiedzialam o co chodzi, zaczelam wczuwac sie w swoje cialo i nie wstydzic sie tego:) przestalam sie ogladac na to, kiedy on sie domysli ( to by zajelo wieki). z moja pomoca jest coraz lepszy hahhaahha! kto kombinuje, ten jedzie:D

Gość ....786
mozna tez razem obejrzec film erotyczny

Gość moim zdaniem to
jasne, to dziala w 2 str.:D