Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MINI K

nie mogę zasnąć czy ma ktoś podobny problem?

Polecane posty

Gość Piotruś Ban back dzisiajjj124
Na pewno będzie grzmocił panny na lewo i prawo :classic_cool: 6 miesięcy to zbyt długo, jak przepuści okazje to chyba coś z nim nie tak :D

MINI K >> dokładnie, beznadziejny stan!!! powinnam być senna, jestem już długi czas po alkoholu, który pod koniec powinien usypiać. zjadłam też z 2 godzinki temu ciepły obiad, czytam lekką książkę i dupa! a to chyba też przez faceta, niby o tym nie myślę, ale napada mnie to niespodziewanie i nie mogę zasnąć STRRRRASZNE To BRRRRRRRR :P:P:P:P:P

Gość MINI K
to z Toba nie tak chyba;p;p

Gość MINI K
kuci ja tez mysle o facecie -wraca z trasy , jutro do chirurga na dodatek niedlugo szkola nby o niczyms ie nei mysli a jednak... sorki za bledy

Gość fdghjuikldrh
Będę studiowała we Lwowie

no mnie rzucił ten jedyny!!! jedyny z facet za którym w ogień bym polazła! no i chuj bo to była moja wina, że nam się związek spieprzył. ale się zmieniłam i on o tym wie, ale jednak coś nie chciało wypalić z jego strony. ehh. minie trochę czasu, nim zapomnę ;ppp

Gość MINI K
oo a na jakie studia idziesZ?

Gość MINI K
oj przykro mi kuci ale ... oj ja ide chyba sie polozyc chcoiac leze nalozku bo juz mi sie myslenie wylacza a to myslenie o jutrzejszym dniu i o trasie jaka onn pokonuje doprowadza mnie do szału

Gość MINI K
Dobrej nocy 🖐️ 🌼

Gość gość
Tutaj najlepiej zadzialać jakimś sprawdzonym suplementem. A takim dla mnie jest Forstres. bardzo dobrze sprawdza sie w takiej sytuacji i co mnie bardzo cieszy to to ze nie uzależnia.

Gość gość
Tutaj najlepiej zadzialać jakimś sprawdzonym suplementem. A takim dla mnie jest Forstres. bardzo dobrze sprawdza sie w takiej sytuacji i co mnie bardzo cieszy to to ze nie uzależnia.