Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam do dyskusji ...

Mężczyzna jako Najwspanialsza Istota we Wszechświecie - zgdzacie się?

Polecane posty

Gość zapraszam do dyskusji ...

Oczywiście pytanie było retoryczne, gdyż wiadomo, że mężczyzna jest istotą doskonałą :classic_cool: Pytanie tylko - dlaczego Bóg stworzył jeszcze potem kobiety? Może stwierdził, że ten świat, który dał mężczyznom, jest zbyt idealny? A może po prostu chciał dać mężczyznom służbę - co jest jedyną rzeczą, do której kobiety się jako tako nadają? Jest również możliwe, że stworzył je tylko dla jaj, bo ma poczucie humoru... A wy? Jak sądzicie? Z jakiego powodu baby są na świecie i po co? Zapraszam do dyskusji! :classic_cool:

Bóg stwierdził, że Adamowi się nudzi i postanowił coś temu zaradzić. Zwraca się zatem do Adama: - Adamie. Widzę, że ci się nudzi. Postanowiłem. Stworzę ci istotę. Istotę, która będzie piękna, mądra i inteligentna. Cudowna, miła, będzie ci służyć i wspierać cię. Jednym słowem, stworzę ci istotę idealną!.. Ale musisz mi oddać swoją nogę.. - Nogę?!.. A co dostanę za żebro? } Wiem że stare ale tutaj pasuje. A na poważnie sądzić że człowiek jest najwspanialszą istotą we wszechświecie..

Gość podbijame bo prawdziwe
:classic_cool:

Gość Bóg stworzył kobietę
po to ,żeby Adamowi w raju penis się nie przeziębił ( jak wiemy chodzili nago) dlatego ulepił mu mobilny futerał na penisa :classic_cool:

Gość denatka dziękujemy
że prezentujesz ocenę jaką wystawili twojej twarzy niezależni eksperci ale to nie jest powód do chwały :classic_cool:

Gość jamajka+
mezczyzna służy do zaspakajania potrzeb kobiet życie na świecie może sie odbyć bez mezczyzn ale narazie niech sobie będą, można fajnie się zabawić z tą istotą ludzkopodobną choć psychiką bliżej mu do zwierzęcia. Ja osobiście znalazłam kilka sztuk dobrych, z których miałam pożytek. Musi umiec bzykać całą noc :-D

Gość jamajka+
ale powiem tak nikt mnie tak porządnie nie bzykał jak mój świętej pamięci owczarek niemiecki :(

Gość jamajka+
wiedziałam poszywie że cię tym sprowokuję, dobrze cię znam jesteś kiepski w łóżku i masz małego i leczysz tu kompleksy nienawidzisz kobiet uwielbiających mezczyzn doskonałych bo sam jesteś ścierwem do wytarcia doopy :-D rzyg, pluję na twojego małego korniszona dresiarzu :-D

Gość mały korniszon
Wyppraszam sobie !

mezczyzna jest mi potrzebny do służenia, dźwigania ciężarów, zakupów i do dobrego bzykania jak się nie nadaje to likwidacja :-D

Gość jamakja+
mój zmysł prostytutki starannie wyćwiczony przez mojego Alfonsa nigdy mnie nie zawodzi :D

Gość kafeteryjna kwiaciarka
Bóg najpierw stworzył mężczyznę, zgadzam się z tym. *** - albowiem najpierw należało stworzyć model próbny zanim osiągnie się stateczną doskonałość jaką jest kobieta :D

Gość kafeteryjna kwiaciarka
miało być ostateczną :D

faceci z małymi korniszonami i nie bzykających całą noc powinno się wrzucać na pożarcie lwom :-D

Gość mały korniszon
"mezczyzna jest mi potrzebny do służenia" coś w bibli było na odwrót ... coś w deseń "będziesz mu rodziła dzieci w bólu i " ale cóz mały korniszonek może o tym wiedzieć

moderatorzy z małymi korniszonami nie nadający się do zaspakajania kobiet -- na pożarcie lwom :-D

Gość mały korniszon
ja słyszałem że mną się można udławić.

Gość wiecie co Bóg powiedział
po stworzeniu mężczyzny? "nieee no, przecież stać mnie na więcej!" ;):D

mi faceci służą takie mam wymagania od tego istnieją na świecie bezmózgi z mięśniami są szczególnie przydatni :-D

Gość elVienna tak wiemy
a później się budzisz , wstajesz i znowu 8h w Biedronce 🖐️

Gość dertka
faceci na Marsa :D

BRAWO JAMAJKA I KAFETEJKOWA KWIACIARKA! swietne okreslenia haha, moge tylko dorzucic ze sa to istoty bardzo banalne, oczywiscie sa silniejsi i wieksi od nas ale ich mozg jest jak konstrukcja cepa czyli prosty bardzo prosty...

Gość Enzo Ferrari
konstrukcja cpea polemizowałbym

Gość Mężczyźni wysłali ...
... mężczyzn na Księżyc ... ... kobiety wysyłają mężczyzn mówiąc im "kup mi pierścionka" :-O I kto tu jest prosty?

Gość Marek z forum
kobiety są bardzo skomplikowane , komplikują nawet najprostsze zadania "wysłać do niego sms a może jednak nie , bo pomysli ,że mi zależy "a w tym momencie facet pije piwko z kolegami i ma ją głęboko między pośladkami :o

Zapomnialam o bardzo istotnej rzeczy- faceci to narcyzi. Uwielbiaja snuc niestworzone historie jacy to oni wspaniali, chwala sie czego oni nie wiedza i ciesza sie ze my kobiety w to wszystko wierzymy! ah biedne stworzenia!