Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja23

CO MI JEST??

Polecane posty

Gość anja23

witam, mam pytanie czy brała któraś z Was Diane35? ja brałam rok dokładnie i po odstawieniu, mam dziwne uczucie swędzenia "tam na dole" i czasami nawet mnie piecze:/ co to może być? wiem że musze iść do ginka, wybieram sie nie długo, ale boje sie co to moz ebyc? to od tych tabletek?? czy jak?? z góry dziekuje za odpowiedz!!

Gość anja23
miał ktoś coś takiego jak ja?? takie objawy, jakby upławy:////

Gość to infekcja

Gość anja23
bez tabletek tego nie wyleczE??

Gość raczej nie
bo nie wiesz czy to bakterie czy grzybica

Gość maria86
acha, czyli prędo do lekarza, a ja prawie 2 tyg z tym zwlekałam:// ehh głupia ja:/ we wtorek jest mój gin to napewno pójde!

Gość anja23
a czy jak sie ma grzybice to nie ma sie okresu?? bo powinnam dostac okres a tu ani widu ani slychu :/ mial już ktos takie objawy???? jutro ide do ginka.

Gość większość chorób
opóxnia okres, zresztą dopiero tabsy odstawiłasw iec nie spodziewaj sie regularnych

Gość Fidżi
po odstawieniu tabletek to norma. Bardzo często występują zaburzenia miesiączkowania, bo twój organizm musi się pozbiera po antykach do kupy.

Po odstawieniu tabletek rozregulowalas sobie cykl, wiec byc moze dlatego nie masz okresu, a co do swedzenia, byc moze jakas infekcja, ja tez mialam. Pomogla mi masc clotrimazolum kosztuje ok 3zl i nasiadowki z tantum rosy, ale jednak nic nie zastapi wizyty u lekarza i fachowej porady.

Gość anja23
witam, bylam u tego ginka, przepisal mi globulki, jakies tablety i masc. myslalam ze po tych globulkach oszaleje dzis w nocy, masakra swedzialo mnie 100000 razy mocniej:/ mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej. a masc ok. tylko te globulki takie gowniaste:///